ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Невролог доктор Диана Велева
доктор Диана Велева
доктор Диана Велева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Невролог
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: гр. Асеновград , ул. Тракия 17
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Диана Велева - Лекар невролог в град Асеновград

Доктор Диана Велева е невролог, извършващ: лечение на неврологични заболявания, прегледи, доплерова сонография и електромиография в неврологичният си кабинет в Асеновград.

Доктор Диана Велева е специалист по неврология, практикуващ в град Асеновград. Лекарят извършва лечение на неврологични заболявания. Доктор Велева изследва своите пациенти чрез доплерова сонография и електромиография.

Лекар невролог в град Асеновград

Като невролог, доктор Велева предлага диагностика и лечение на неврологични заболявания. Голяма част от нейните пациентите са със заболявания като: инсулт, главоболие, шипове, спазми на мозъчните съдове, възпалителни и съдови заболявания на мозъка, мигрена, епилепсия и радикулит.

Лечение на неврологични заболявания в град Асеновград

Неврологията е дял от медицината, който се занимава с лечението на заболявания, отнасящи се до вегетативната, периферната и централната нервна система.При лечение на неврологичните заболявания е необходимо да се направят изследвания като: доплерова сонография, електромиография, електроенцефалография и други, в зависимост от оплакванията на пациента.

Доплерова сонография доктор Диана Велева

Доплерова сонография е метод, изследващ състоянието на сънните и вертебралните артерии. Чрез него се определя риска от инсулт при пациенти с рискови фактори като: диабет, фамилна обремененост, тютюнопушене, артериална хипертония и възраст над 55 години. Доплерова сонография се назначава при: мозъчен инсулт, спазми на кръвоносните съдове, главозамайване, лошо оросяване и изтръпване на крайниците, мигрена, вродени аномалии на мозъчните артерии, световъртеж.

Електромиография от доктор Велева в град Асеновград

Електромиографията служи за диагностицирането на заболявания на мускулната система и периферните нерви. Част от заболявания, който се диагностицират с електромиографията са: посттравматични увреждания, плексити, невралгии, паркинсон, детски паралич и диабетна полиневропатия. ЕМГ е напълно безболезнено и безвредно изследване и е с продължителност около час.

Неврологичен кабинет в град Асеновград

Неврологичният кабинет на доктор Диана Велева ще намерите на ул. Тракия 17. В кабинета си, доктор Велева извършва прегледи и лечение на хора с неврологични заболявания, по направление на Здравната каса и на свободен прием.

Доктор Велева е специалист по неврология от 1995 година. Работила е 10 години като завеждащ неврологично отделение в Асеновград, а към момента практикува в собствен кабинет. Той се намира в на улица Тракия 17. Доктор Велева работи по договор със Здравната каса. 

Ключови думи:
Специалист невролог Асеновград, Лечение неврологични заболявания Асеновград, Доплерова сонография Асеновград, Електромиография Асеновград, доктор Диана Велева Асеновград, лекар специалист невролог Асеновград, неврологичен кабинет Асеновград, неврологични прегледи Асеновград, неврологични симптоми Асеновград, диагностика и лечение неврологични заболявания Асеновград, невроотологично изследване Асеновград, лечение с ултразвук дископатии Асеновград, лечение с ултразвук главоболия Асеновград, лечение с ултразвук шипове Асеновград, лечение радикулити Асеновград, аудиометрия Асеновград, видеонистагмография Асеновград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8882 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории