ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Диана Симеонова
Доктор Диана Симеонова
Доктор Диана Симеонова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Сливен - област / Община Нова Загора
Адрес: гр. Нова Загора, ул. Петър Бакалов № 1, МЦ-1, Каб.26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Диана Симеонова - Личен и семеен лекар в град Нова Загора

Доктор Диана Симеонова е общопрактикуващ личен лекар в град Нова Загора. Извършва профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Доктор Диана Симеонова - Личен лекар в град Нова Загора

Доктор Диана Симеонова - Общопрактикуващи лекари област СливенДоктор Диана Симеонова е общопрактикуващ личен лекар в град Нова Загора. Като семеен лекар извършва: профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания, лечение на пациенти и издава медицински удостоверения. Има и специалност вътрешни болести. Основната цел на Доктор Симеонова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

Профилактични прегледи от Доктор Диана Симеонова в град Нова Загора

Доктор Диана Симеонова е личен и семеен лекар в град Нова Загора. Разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве.

Диагностика на заболявания от Доктор Диана Симеонова в град Лом

Доктор Диана Симеонова извършва диагнотика на заболявания при деца и възрастни в своя  медицимнски кабинет в град Нова Загора. Тя е внимателен лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациентите. Доктор Симеонова има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания.

Лечение на пациенти от Доктор Диана Симеонова в град Нова Загора

Доктор Диана Симеонова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Нова Загора. В него лекарят извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Медицинският кабинет на личният лекар е оборудван със съвременна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Доктор Симеонова и апаратурата, с която е оборудван нейният кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Симеонова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

Ключови думи:
семеен лекар Нова Загора, личен лекар област Сливен, личен лекар Нова Загора, общопрактикуващ лекар Нова Загора, лечение детски болести Нова Загора, поставяне ваксини Нова Загора, поставяне имунизации Нова Загора, лекар вътрешни болести, Doctor Diana Simeonova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5774 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории