ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог Доктор Диана Николова
Доктор Диана Николова
Доктор Диана Николова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: град София / Студентски Град
Адрес: МЦ Лора-бул.Христо Ботев 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ Гинекологичен кабинет АГ ИЗСЛЕДВАНИЯ КАРТА

Доктор Диана Николова - Специалист акушер - гинеколог в София, Студентски град

Д-р Диана Николова е специалист акушер-гинеколог в град София, Студентски град. Извършва изследвания за стерилитет, ендоскопски и лапароскопски операции, асистирани репродукции

Специалист акушер-гинеколог Д-р Диана Николова в София, Студентски град

Доктор Диана Николова е специалист акушер-гинеколог, практикуващ в град София, квартал Студентски град. Разполага със съвременно оборудван гинекологичен кабинет, в който извършва:

  • профилактични прегледи;
  • цитологични и микробиологични изследвания;
  • изследвания за стерилитет;
  • ендоскопски и лапароскопски операции;
  • асистирани репродукции.

Доктор Николова е с дългогодишен опит в областта на акушерството и гинекологията и репродуктивната медицина. Нейното внимателно отношение към пациентките и високият и професионализъм са и спечелили репутацията на един от най-добрите специалисти в асистираната репродукция. Гинекологичният и кабинет се посещава от пациентки от цялата страна с репродуктивни проблеми, а многобройните и успехи в тази област са доказателство за високата и квалификация.

Изследвания за стерилитет от Д-р Диана Николова в София, Студентски град

Доктор Диана Николова е лекар акушер-гинеколог в град София, Студентски град. В гинекологичния си кабинет тя извършва изследвания за стерилитет. В зависимост от възрастта на пациентката, нейното здравословно състояние и след провеждането на първоначален гинекологичен преглед, се назначават цитологични, микробиологични и кръвни изследвания. За установяване на причините за стерилитет и назначаване на адекватно лечение, Доктор Диана Николова извършва и задължителното определяне на овулацията, както и проверка на проходимостта на маточните тръби.

Ендоскопски операции от Д-р Диана Николова в София, Студентски град

Доктор Диана Николова е лекар акушер-гинеколог в град София и извършва безкръвни ендоскопски операции. Терминът обхваща лапароскопските и хистероскопските гинекологични операции. Прилагат се предимно за лечение на заболявания водещи или довели до стерилитет. Най-често лапароскопцкисте операции се използват за отстраняване на кисти на яйчниците, миоми, прекратяване на извънматочна бременност, както и за диагностика и лечение на заболявания на маточните тръби.

Лапароскопските операции, по-известни като безкръвни, скъсяват значително периода на възстановяване на пациента. При тях не е необходимо да се правят оперативни разрези, няма загуба на кръв и се намалява травмирането на тъканите. Днес те са предпочитани за лечението на редица заболявания в областта на общата хирургия, гинекологията и урологията.

Асистирани репродукции от Д-р Диана Николова в София, Студентски град

Доктор Диана Николова е специалист в областта на асистираната репродукция. Като такъв тя работи в сътрудничество с ФАР (Фонд за Асистирана Репродукция). Асистирана репродукция се налага, в случай че проблемите и причините за безплодие останат неизяснени или проведеното лечението е неуспешно. Доктор Диана Николова след предварителни изследвания и проведена хормонална терапия, извършва вътрематочна инсеминация и ин-витро оплождане.

Ако търсите лекар с когото да се консултирате относно методите и провеждането на асистирана репродукция, Доктор Николова е точният специалист. Високият процент на успешните манипулации, които тя извършва са една от причините, услугите и да бъдат предпочитани от голям брой двойки с репродуктивни проблеми в страната.

Ключови думи:
акушер гинеколог София , асистирани репродукции София , изследвания стерилитет София , лапароскопски операции София , ендоскопски операции София , АГ кабинет София, специалист акушер гинеколог София Студентски град, гинекологични прегледи София Студентски град, doktor diana nikolova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 14335 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории