ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Даринка Йорданова
Доктор Даринка Йорданова
Доктор Даринка Йорданова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Русе / Дружба 2
Адрес: ул. Ракитово 10А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЗОК КАРТА

Доктор Даринка Йорданова - Общопрактикуващ лекар, специалист детски болести Русе

Доктор Даринка Йорданова е специалист по обща медицина, общопрактикуващ лекар в град Русе. Доктор Йорданова извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на пациенти, изледвания на пациенти, домашни посещения, насочване за хоспитализация, семейно планиране, имунизации и други.

Общопрактикуващ лекар Доктор Даринка Йорданова в град Русе

Доктор Даринка Йорданова е общопрактикуващ лекар, специалист по детски болести, практикуващ на територията на град Русе. Доктор Йорданова извършва профилактични прегледи, детски консултации, домашни посещения на пациенти, ваксинации и имунизации, диагностика и лечение на вирусни и хронични заболявания. Лекарят има сключен договор с РЗОК Русе и издава направления за специалисти или хоспитализация при необходимост. Освен това работи с рецептурни книжки на НЗОК.

Доктор Даринка Йорданова е с дългогодишен опит в областта на медицината и има индивидуален подход при лечението на своите пациенти. Извършва диагностика, лечение на вирусни и хронични заболявания и проследява тяхното развитие. При необходимост се консултира с колеги специалисти или издава направления за провеждане на лабораторни изследвания, с цел максимално точна диагностика.

Лечение на детски болести от Доктор Даринка Йорданова в град Русе

Доктор Даринка Йорданова е специалист в областта на лечението на детски болести. Провежда детски консултации, консултации при кърмене и захранване, проследява физическото и психическо развитие на децата, извършва задължителните имунизации при деца по българския имунизационен календар. Натрупаният опит и вниманието, което отделя при прегледите на малките си пациенти, са изградили добрата репутация на Доктор Даринка Йорданова, като специалист в областта на лечението на редица вирусни и хронични детски заболявания.

Ако търсите личен лекар за Вашето дете, Доктор Йорданова е точния професионалист. Може да разчитате на нея за точна и бърза диагностика и адекватно лечение.

Профилактични прегледи и имунизации от Доктор Даринка Йорданова в град Русе

Доктор Даринка Йорданова извършва профилактични прегледи, в кабинета си на улица Ракитово 10А. Като общопрактикуващ семеен лекар, проследява здравословното състояние на своите пациенти и извършва консултации при появата на оплаквания от тяхна страна. Доктор Йорданова назначава рутинни клинични изследвания, записи на ЕКГ, проверява нивото на кръвното налягане, извършва имунизации и поставя ваксини.

При своите пациенти с хронични заболявания извършва редовни прегледи и изследвания, с цел проследяване на техните показатели и реагира адекватно в случай на промяна в състоянието на болния.

Доктор Даринка Йорданова е внимателна, търпелива и с индивидуален подход към своите пациенти, фактор от първостепенна важност при избора на семеен лекар. За това ако търсите своя личен лекар не се колебайте да се свържете с Доктор Йорданова.

Ключови думи:
общопрактикуващ лекар Русе, личен лекар Русе, семеен лекар Русе, специалист по обща медицина Русе, клинични прегледи пациенти Русе, специалист детски болести Русе, лечение детски болести Русе, профилактични прегледи пациенти Русе, диагностика и лечение пациенти Русе, домашни посещения пациенти Русе, изследвания пациенти Русе, насочване за хоспитализация Русе, имунизации Русе, ваксини Русе, семейно планиране лекар Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9837 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории