ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети доктор ДАКОВСКИ
доктор ДАКОВСКИ
доктор ДАКОВСКИ
ДЕЙНОСТИ
Изработка зъбни мостове
Лечение кариес
Почистване зъбен камък
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град Варна / Район Одесос
Адрес: ул. "Граф Игнатиев" №18
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ КАРТА

доктор ДАКОВСКИ - Стоматологична клиника във Варна,район Одесос

Дентален център Д-р Даковски извършва комплексно стоматологично обслужване във Варна.Той предлага ортопедия, хирургия, ортодонтия, пародонтология, физиотерапия, имплантология, лазерна терапия и детска стоматология.

Доктор Даковски извършва стандарните стоматологични услуги на територията на град Варна.Те главно включват изработка на мостове,корони и протези,екстракция,чистене на зъбен камък,лечение на кариес и други услуги.

Зъбните мостове се използват за заместване на липсващи зъби.материалите от които са изработени определят тяхната естетика и здравина.Мостовети изгработени от чиста и металокерамика позволяват естетиката при дефекти възникнали от липсващи зъби.

Коронките могат да бъдат метални,пластмасови и метални с пластмаса.Те се изработват върху счупени зъби или много разрушени зъби.Използват се също и като опори,при изработката на мостове.Ако не вземете навременно решение на проблема,предвижването на другите зъби към свободното място ще доведе до сложно и трудно лечение и по-сложни проблеми.

До зъбни протези се прибягва в случай,когато липсващите зъби не могат да бъдат възстановени с помощта на мостове и при цялостно обеззъбяване на челюстите.

Екстракцията е ваденето на зъб,което се осъществява в случай когато той не може да се запази или когато той причинява увреждане на езика,лигавицата или поради други причини. Например,ако има зъби, които предизвикват възпаление,кисти или неврит на троичния нерв.

Зъбният камък не може да бъде отстранен от пациента,за тази процедура е необходима намесата на дентален специалист.Процедурата се извършва ръчно или механично,трае кратко време и прави се с помощта на ултразвуков апарат.

Кариесът е заболяване на зъбите,което причинява у пациента дискомфорт,болка и други лоши усещания.Задължително в работата си доктор Даковски използва стерилни инструменти,лигавници,ръкавици и други предпазни средства.

Ключови думи:
дентален център Варна,дентална медицина Варна,специалист зъболекар Варна,почистване зъбен камък Варна,лечение кариес Варна,изработка зъбни мостове Варна,ортодонтия Варна,пародонтология Варна,имплантология Варна,детска стоматологич,лазерна терапия Варна,орална хирургия Варна,доктор ДАКОВСКИ стоматолог Варна Одесос
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13797 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории