ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Боряна Колева
доктор Боряна Колева
доктор Боряна Колева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Бургас / Възраждане
Адрес: ул. Македония № 28, ет. 1 ул. Александровска № 120, ет. 3, каб. 17
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Боряна Колева - Стоматолог в Бургас, Възраждане

Доктор Боряна Колева е лекар стоматолог в Бургас. Лекарят извършва стоматологични прегледи, лечение на кариеси, избелване на зъби и почистване на зъбен камък.

Доктор Боряна Колева – лекар стоматолог в Бургас, Възраждане

Доктор Боряна Колева е лекар стоматолог, практикуващ на територията на град Бургас. Специалистът разполага с два стоматологични кабинета разположени на ул. Македония 28 и ул. Александровска 120. Доктор Колева извършва физио и лазер терапия на заболявания на венците и устната лигавица, комплексно лечение на грануломи и кисти на зъбите. Като специалист в областта на денталната медицина, Колева работа и с деца под 4 години. Като стоматолог извършва:

  • стоматологични прегледидоктор Боряна Колева - Стоматолог в Бургас, Възраждане
  • лечение на кариес
  • избелване на зъби
  • почистване на зъбен камък

Стоматологични прегледи от доктор Колева в град Бургас

В стоматологичният си кабинет, доктор Колева извършва стоматологични прегледи, включващи преглеждане и снемане на стоматологичен статус. По време на прегледа, доктор Колева изследва здравето на Вашите зъби, език, венци и и уста. Стоматологичните прегледи са важни за поддържането на добро дентално и орално здраве. Като стоматолог с дългогодишен опит, доктор Колева съветва всеки човек, поне веднъж годишно да посещава стоматологичен кабинет.

Лечение на кариеси в Бургас, Възраждане

Доктор Боряна Колева извършва лечение на кариеси с помощта на качествени дентални материали и модерна стоматологични техника. Кариесът е заболяване, което води до разрушаване на зъба. Лечението се извършва с помощта на пломба, а симптомите при кариеса са най-често визуални. В кабинета на доктор Колева ще получите лечение на кариеси без болка и неприятен звук.

Избелване зъби от доктор Колева в град Бургас, Възраждане

Доктор Колева предлага избелване на зъби в стоматологични си кабинети в град Колева. Избелването е успешно при 95 % от пациентите и се препоръчва при пушачи, флуороза, прием на антибиотици. Промяната в цвета на зъбите, може да се дължи на употреба на цигари, кафе, чай, червени вина. Избелването не променя цвета на зъба при изкуствените материали като фасети, коронки и мостове. Кабинетите на доктор Колева са оборудвани със съвременна апаратура за избелване на зъби.

Почистване на зъбен камък в град Бургас

Доктор Колева предлага също и почистване на зъбен камък. Почистването се извършва механично или ръчно. за механичното почистване се използва ултразвук, а за ръчното - специални дентални инструменти. За постигането на отличен резултат, доктор Колева препоръчва използването и на двата метода, поне 2 пъти в годината.

Доктор Боряна Колева е семеен стоматолог, който се грижи за хора от всички възрасти – както за деца, така и за възрастни.

Ключови думи:
доктор Боряна Колева, доктор Боряна Колева Бургас, стоматолог Бургас Възраждане, стоматологични прегледи Бургас Възраждане, лечение кариеси Бургас Възраждане, избелване зъби Бургас Възраждане, почистване зъбен камък Бургас, НЗОК Бургас Възраждане, специалисти дентална медицина Бургас, семеен дентален лекар Бургас, лечение заболявания венците Бургас, лечение заболявания устната лигавица Бургас, лечение кисти зъбите Бургас, детски дентален лекар Бургас, doktor Borqna Koleva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 6670 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории