ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Психиатър доктор Борян Калчев
доктор Борян Калчев
доктор Борян Калчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Психиатър
населено място: град Видин / Център
Адрес: ул. Търговска 2 , ет.3, каб.2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

доктор Борян Калчев - Специалист психиатър в град Видин

Д-р Борян Калчев е специалист психиатър във Видин. Лекарят извършва диагностика и лечение на психични заболявания, консултации и психотерапия.

Доктор Борян Калчев е специалист психиатър във Видин. Лекарят предлага диагностика и лечение на психични заболявания, консултации и психотерапия. Доктор Калчев издава удостоверения и свидетелства, болнични листове, медицински експертизи и подготвя документи за ТЕЛК.

Диагностика и лечение на психични заболявания от Доктор Борян Калчев

Появата на психично заболявания, поражда проблеми, както в болния, така и за приятелите и семейството около него. Част от психичните заболявания са: тревожност, депресия, стрес, фобия, паническо разстройство, агресия и много други. Някой от симптомите при част психичните заболявания са: чувство за безнадеждност и безполезност, проблеми със съня, чувство на умора и слабост, безпокойство и лесно раздразнение.

Психотерапията от доктор Борян Калчев град Видин

Психотерапията е метод, чрез който с помощта на специалист можете да достигнете до скрити от съзнанието проблеми. Голяма част от оплакванията при пациентите включват: чувство за загуба на контрол, повишено напрежение, сърцебиене, безпокойство, главоболие и смущения в дишането. Чрез различни методи в психотерапията се намират пътищата за преодоляване на трудните моменти. В този процес пациентът научава много начини и техники, които помогнат за по- спокоен  и ефективен начин на живот.

Консултация със специалист психиатър доктор Борян Калчев

Психично-здравните проблеми и особено депресивните и невротичните състояния са доста често срещан проблем. Много хора изпитват трудности след инцидент, загуба, развод, раздяла или провал, и точно затова е нужна консултацията с специалист психиатър. Търсенето на лекар от тази област на медицината е знак за смелост и воля за оздравяване.

Целта на доктор Борян Калчев е да успее да помогне на всеки пациент да постигне своите виждания за радост и удовлетворение. Специалистът има сключен договор с Национална здравноосигурителна каса ( НЗОК ).

Ключови думи:
лечение психични заболявания Видин, психотерапията Видин, консултация специалист психиатър Видин, Работно време доктор Борян Калчев, диагностика психични заболявания Видин, медицински експертизи работоспособност Видин, документи ТЕЛК Видин, болнични листове Видин, медицински свидетелства Видин, психиатри НЗОК Видин
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8944 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории