ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог доктор Борко Исаков
доктор Борко Исаков
доктор Борко Исаков
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: Кюстендил - област / Община Дупница
Адрес: ул. Свобода 1, каб. 311
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ГИНЕКОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ ПАРТНЬОРИ КАРТА

доктор Борко Исаков - Специалист акушеро-гинеколог в Дупница

Д-р Борко Исаков е специалист акушер гинеколог в Дупница. Лекарят извършва прегледи, женски консултации, лечение на гинекологични заболявания и цитонамазка.

Доктор Борко Исаков е лекар, специалист акушер гинеколог с дългогодишен професионален опит при лечението на гинекологични заболявания в град Дупница. Доктор Исаков извършва диагностични прегледи, женски консултации и ехографии при менструални проблеми, хормонални смущения и гинекологични заболявания.

Акушер – гинеколог Борко Исаков

Доктор Борко Исаков е акушер – гинеколог в град Дупница, специализирал акушеро-гинекология. Лекар специалист акушер – гинеколог се занимава основно с диагностика и лечение на заболявания, които засягат женските полови органи. Като специалист акушер – гинеколог, Доктор Борко Исаков извършва за своите пациенти: гинекологични преглед, женски консултации, диагностика и лечение на гинекологични заболявания.

Гинекологични прегледи от Доктор Борко Исаков

Прегледът при гинеколога представлява, споделяне на оплаквания от бременност, течение, климакс или просто профилактика. След като Доктор Борко Исаков се запознае с пациента и минали заболявания, започва основния преглед, който протича с оглед на малкия таз с помощта на ултразвук, ехограф или видеозон в зависимост от оплакването на пациента.

След приключване на гинекологичният преглед, ако е необходимо специалистът акушер – гинеколог Доктор Исаков назначава вторичен преглед, изследвания, лекарствено лечение или операция.

Лечение на гинекологични заболявания от Доктор Борко Исаков

Редовните гинекологични прегледи, помагат за откриването и излекуването на изключително голяма част от гинекологичните заболявания. Най-често срещаните гинекологични  заболявания при жените са: заболявания на половите органи, бяло течение, кисти и инфекции. Често срещани срещани са и болести предавани по полов път като: сифилис, гонорея, хламидии, хепатит. Защитата от заболявания при този вид гинекологични болести е използването на предпазни средства (презервативи) и ограничаване сексуалните контакти.

Женски консултации от Доктор Борко Исаков

Целта на женските консултации е навременно откриване на евентуални проблеми поведение през цялата бременност на жената. Те са изключително важна част от настъпилата бременност при всяка жена и е задължителна за всяка бъдеща майка. Женските консултации се извършват за проследяване на бременност. Проследяването на бременнсот се състои от прегледи и редица лабораторни изследвания. Бременността е физиологично състояние при жената, но има случай, в които понякога протича с усложнения на здравето на жената и плода.

Цитонамазка от Доктор Борко Исаков

Цитонамазка (Изследване за рак на маточната шийка) e метод на изследване, използван за скрининг и профилактика на рак на маточната шийка.

При това изследване Доктор Борко Исаков взема повърхностни клетки от шийката на матката, които се изследват под микроскоп за предракови промени. След въвеждането на профилактичната цитонамазката, ракът на маточната шийка значително е намалял в развитите страни.

 

Ключови думи:
акушер гинеколог Дупница, лечение гинекологичи заболявания Дупница, женски консултации Дупница, цитонамазка Дупница, АГ прегледи Дупница, АГ специалист Дупница
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10885 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории