ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Уролог доктор Богдана Попова
доктор Богдана Попова
доктор Богдана Попова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Уролог
населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: бул. Освобождение 79, гр.Пазарджик, МБАЛ Ескулап (пон.-вт.-ср.- 08.00ч. до 13.00ч.)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС НЗОК КАРТА

доктор Богдана Попова - Специалист уролог в Пловдив, Широк Център

Доктор Богдана Попова е специалист уролог в град Пловдив. Лекарят извършва лечение на камъни в бъбреците, хронични инфекции на пикочните пътища, цистит и други урологични заболявания. Доктор Попова практикува в МБАЛ Пловдив и към МБАЛ Ескулап град Пазарджик.

Доктор Богдана Попова – Специалист уролог в град Пловдив

Доктор Богдана Попова е специалист уролог, практикуващ на територията на град Пловдив. Урологията е дял от медицината, занимаващ се с лечението на заболявания на пикочо-половата система при мъжете и на пикочната система при жените. Специалистът извършва ехографскии  консултативни прегледи, ултразвукова диагностика и лечение на пациенти с урологични заболявания.

Лечение на урологични заболявания от доктор Попова в град Пловдив

доктор Богдана Попова - Специалист уролог в Пловдив, Широк ЦентърКато специалист уролог, доктор Попова извършва лечение на урологични заболявания на бъбреците, пикочния мехур и простата, разбиване на камъни чрез модерна апаратура, лечение с URONEX и други медицински услуги.

Най-често жените страдат от урологични заболявания като: неспособноста да се задържа урината и инфекции на пикочните пътища. Част от урологията е мъжкото здраве, фокусирано специално върху сексуална функция на мъжа. Чрез ефективна терапия с медикаменти и с помощта на лекар уролог, мъжете се радват на трайно решение в борбата срещу еректилната дисфункция. Често срещани урологични заболявания при мъжете са преждевременната еякулация и болестта на Пейрон.

Лечение на цистит в град Пловдив от доктор Богдана Попова

Доктор Богдана Попова извършва лечение на цистит в урологичният си кабинет в град Пловдив. Лечението на цистит се състои в терапия с обезболяващи, противовъзпалителни и антибактериални средства, които нормализират микроциркулацията на кръвта в пикочния мехур.

Лечение и разбиване на камъни в бъбреците в град Пловдив

Доктор Попова извършва лечение и разбиване на камъни в бъбреците. Бъбречните камъни са разнообразни както по размер и форма, така и по състав. Бъбречно-каменната болест се характеризира с  втрисане, повишена температура, болка, кръв в урината и позиви за уриниране. Разбиването на камъни в бъбреците се осъществява с помощта на модерна апаратура.

Кабинет уролог в град Пловдив

В кабинетът на уролог Попова ще получите точна диагностика и лечение на урологични заболявания, чрез прилагането на високоефективни и безопасни методи. Доктор Попова предоставя неотказна, висококачествена и своевременна урологична помощ на жителите от Пловдив и страната.

Доктор Богдана Попова има сключен договор със Национална здравно-осигурителна каса (НЗОК). Практикува в МБАЛ Пловдив и към МБАЛ Ескулап град Пазарджик.

Ключови думи:
Доктор Богдана Попова, Доктор Богдана Попова Пловдив, уролог Пловдив, лекар уролог Пловдив, специалист уролог Пловдив, лечение урологични заболявания Пловдив, лечение цистит Пловдив, разбиване камъни в бъбреците Пловдив, лечение камъни в бъбреците Пловдив, лечение бъбречно-каменната болест Пловдив, doktor Bogdana Popova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7322 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории