ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог доктор АНТОНИНА РАДЕВА
доктор АНТОНИНА РАДЕВА
доктор АНТОНИНА РАДЕВА
ДЕЙНОСТИ
Услуги
Оборудване
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: град Варна / Район Приморски
Адрес: ул. "Кирил Шиваров" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЦЕНОРАЗПИС КАРТА

доктор АНТОНИНА РАДЕВА - Акушер-гинеколог във Варна

Доктор АНТОНИНА РАДЕВА е лекар,специалист в акушеро-гинекологията.В АГ кабинета се извършват консултативни прегледи и проследяване на бременност, водене на нормално раждане и оперативно акушерство.

Доктор Антонина Радева е акушер-гинеколог и предлага откриване,диагностика и лечение на заболявания на матката,маточната шийка,яйчник и други гинекологични заболявания,водене на женска консултация и други услуги.

Д-р Радева има сключен договор с НЗОК за водене на бременности,консултативни прегледи и договор с АГ болница и Военна болница в град Варна за водене на нормално оперативно акушерство и генекология.

АГ център Д-р Антонина Радева е първият в града които извърши безплатни прегледи за рак на маточната шийка.По патронажа на кмета К.Йорданов и доц.Х.Бозов беше основана HPV лаборатория в североизточната част на страната ни.Благодарение на лабораторията и доктор Радева бяха направени над 150 цитонамазки с цел превенция от рака на маточната шийки напълно безплатно.

Пакета на обслужване включва:откриване на миоми и други процеси в малкия таз, криохирургия,ехография на щитовидна и млечна жлеза, ранно откриване и лечение на предрак на маточната шийка и ранички на маточната шийка, хронични течения и възпаления на влагалището - колпоскопия и криохирургия,женска консултация,адекватно и системно лечение на носителите на за HPV и други услуги.

Апаратурата ни е надеждна и модерна и  ще допринесе за комфорта на пациента по време на престоя Ви в АГ център Д-р Антонина Радева

При нас може да се чувствате спокойни,гарантираме че сте в сигурни ръце!

Ключови думи:
доктор АНТОНИНА РАДЕВА, доктор АНТОНИНА РАДЕВА Варна, цени гинекологични услуги Варна, лекар специалист акушер гинеколог Варна, специалист акушер гинеколог Варна, АГ кабинет Варна,диагностика АГ заболявания Варна, лечение гинекологични заболявания Варна, 3D ехография Варна, женска консултация Варна, изследвания човешки папиломен вирус Варна, лапароскопии АГ Варна, гинекологични операции Варна, водене на раждания Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10977 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории