ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Ендокринолог Доктор Ангелина Димитрова Георгиева
Доктор Ангелина Димитрова Георгиева
Доктор Ангелина Димитрова Георгиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Ендокринолог
населено място: град Бургас / Широк център
Адрес: бул. Ст. Стамболов №132, Поликлиника Бургас каб. 20
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ЕНДОКРИНОЛОГ НЗОК КАРТА

Доктор Ангелина Димитрова Георгиева - Лекар ендокринолог в град Бургас

Д-р Ангелина Димитрова Георгиева е ендокринолог в Бургас. Извършва лечение на възли на щитовидната жлеза, остеопороза и заболявания на ендокринната система.

Доктор Ангелина Димитрова Георгиева е специалист ендокринолог, практикуващ своята дейност на територията на град Бургас. Доктор Георгиева извършва лечение на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и други заболявания, засягащи ендокринната система.

Лекар ендокринолог Доктор Ангелина Димитрова Георгиева, Бургас

Доктор Ангелина Димитрова Георгиева е едндокринолог с богат опит при лечението на заболявания засягащи ендокринната система. Ендокринологията е дял от вътрешната медицина, който изучава и лекува заболяванията на жлезите с вътрешна секреция: щитовидни и паращитовидни жлези, яйчниците и тестисите, панкреаса, хипофизата и надбъбречните. Тези жлези, произвеждат хормони, които въздействат върху различните органи и систeми.

Лечение на остеопороза от Доктор Ангелина Димитрова Георгиева

Ендокринолог Доктор Ангелина Димитрова Георгиева извършва лечение на остеопороза. Това е състояние, при което костите са чупливи и слаби. Намалената здравина на костите се дължи на ниското ниво минерали, фосфор и калций. Остеопорозата може да се дължи на продължителна употреба на високи дози лекарствени средства или да придружава заболявания на жлезите с вътрешна секреция. Лечението се състои от прием на хормони: прогестерон и естроген.

Лечение на възли на щитовидната жлеза от Доктор Ангелина Димитрова Георгиева

Доктор Ангелина Димитрова Георгиева извършва лечение на възли на щитовидната жлеза. Лекуват се, чрез медикаменти или оперативно. Причината за образуване на възли на щитовидната жлеза не е известна, но има фактори, които повишават рисковете от тяхната поява. Пациентите, страдащи от заболявания на щитовидната жлеза са с висока склонност към сформиране на възли. С увеличаването на възрастта проява нараства.

Доктор Ангелина Димитрова Георгиева разполага с ендокринологичен кабинет в град Бургас. В него се извършва широка гама от хормонални изследвания, ехография на жлезите с вътрешна секреция, компютърна томография и измерване плътността на костите. Кабинетът на Доктор Ангелина Димитрова Георгиева е оборудван със съвременна медицинска техника за диагностика и лечение на заболяванията на жлезите с вътрешна секреция.

Ключови думи:
ендокринология Бургас, болести обмяната Бургас, лекар ендокринолог Бургас, лекар вътрешни болести Бургас, лечение остеопороза Бургас, лечение възли щитовидна жлеза Бургас, диагностика ендокринни заболявания Бургас, лечение ендокринни заболявания Бургас, лечение диабет Бургас, Doktor Angelina Dimitrova Georgieva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11639 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории