ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Добреви Спед
Добреви Спед
Добреви Спед
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Ямбол / Промишлена Зона
Адрес: ул. Ямболен 12
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОСЕРВИЗ КАРТА

Добреви Спед - Транспорт и спедиция на товари Ямбол

Дейността на Добреви Спед ООД е свързана със спедиция и транспорт на товари в страната и чужбина. Фирмата предлага превоз на насипни товари в град Ямбол.

Добреви Спед ООД е фирма в град Ямбол, която извършва спедиция и транспорт на товари в страната и чужбина. Компанията работи в областта на автомобилният транспорт и предлага самосвален превоз.

Спедиция на товари от Добреви Спед ООД

Добреви Спед ООД предлага за своите клиенти спедиция на товари на конкурентни цени. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти в сферата на спедицията на товари, отчитат и най-специфичните изисквания на клиентите и организират операциите по ефективен начин, като по този начин се стреми да се намалят разходите на средства и време. Фирмата притежава складова база за временно съхраняване на пратки до поискване от клиента.

Транспорт на товари в страната чужбина от Добреви Спед ООД

Добреви Спед ООД извършва транспорт на товари в страната и чужбина. Може да разчитате на нас, при нужда от транспорт или съвет, за осъществяване на експедицията на Вашите стоки, възможно най-бързо и безпроблемно. Компанията разполага със собствен автопарк от бордови автомобили за транспорт на товари.

Целата ни е да извършваме широк спектър от услуги за нашите клиенти клиенти с цел спестяване на парични средства и време. През годините успяхме да се докажем, като професионален превозвач и желана фирма в областта на спедицията и международният транспорт.

Транспорт насипни товари от Добреви Спед ООД

Добреви Спед ООД предлага транспорт на насипни товари. Компанията извършва превоз със самосвал на инертни и строителни материали. Компанията предлага точност, прецизност и изпълнение на зададените задачи в срокове, като по този начин си е осигурила челно място на пазара и добра партньорска мрежа от клиентите и фирми от този бранш.

Ключови думи:
спедиция Ямбол, тир паркинг Ямбол, транспорт Ямбол, транспорт товари Европа Ямбол, превоз товари Европа Ямбол, самосвален превоз Ямбол, спедицонна дейност Ямбол, транспорт Европа Ямбол, превоз собствени автомобили Ямбол,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13836 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории