ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини, съоръжения за селското стопанство Доба
Доба
Доба
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Машини, съоръжения за селското стопанство
населено място: град Варна / Район Младост
Адрес: ул. Христо Смирненски 33
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКТИ КАРТА

Доба - Търговия с горска и градинска техника във Варна

Доба е фирма с основна дейност търговия на горска и градинска техника във Варна. Дружеството предлага моторни триони, кастрачки, тримери, моторни косачки и храсторези, ъглошлайфи, свредели, пръскачки, уреди за обдухване и засмукване.

Горска и градинска техника във Варна

Фирма Доба в град Варна е специализирана в търговията на градинска и горска техника на водещи производители. Фирмата разполага с богат продуктов католаг, в който ще откриете разнообразие от: моторни триони, градински косачки, моторни кастрачки и храсторези, мултикултиватори, моторни ножици за жив плет, тримери, градиснки трактори и други.

Моторни градински косачки и храсторези от Доба Варна

Фирма Доба предлага за клиенти си изключително голямо разнообразие от моторни градински косачки и храсторези на Водещи фирми. Моторните косачки, които предлагаме притежават: различни системи за косене, разполагат със изключително здрав дизайн и кош за събиране на окосената трева. Косачките, които предлагаме разполагат със здрави апарати за косене. Моторните косачки и храсторези, предлагани от нас са на извести производители, доказали се на пазара за градинска техника у нас и в чужбина.

Моторни триони от Доба Варна

Доба предлага богато разнообразие от моторни триони, съчетаващи иновационна техника с ниско тегло и високи мощности. Благодарение на тези качества моторните триони, предлагани от Доба, значително ще улесняват работата Ви в градината и ще допринесат за опазване на околната среда.

Нужно е да разполагате с оборудване, с което ще можете да извършите всяка задача във Вашата градина. Моторните триони предлагани от Доба са подходящи за градината и двора, тъй като с тяхна помощ можете да извършите почистване на дървета и храсти, както и рязане на дърва за огрев.

Моторни кастрачки от Доба Варна

Фирма Доба в град Варна предлага разнообразие от Моротни кастрачки. Тези градински машини са мощни, оборудвани с екологичен двигател и телескопично тяло. Моторните кастрачки са изключително гъвкави и удобни за употреба и Вече няма даимате нужда от стълба, за да достигнете високите части на храстите и дърветата. Прътовите кастрачки, които предлагаме са с голям въртящ момент и лесни за стартиране.

Мултикултиватори от Доба Варна

Доба е фирма в град Варна, специализирана в търговията на горск аи градинска техника. Фирмата предлага широка гама от мултикултиватори.

Мултикултиваторите, които ще откриете при нас разполагат с предни и задни скорости, оборудвани с регулираема ръкохватка. Предлагаме, както любителски мотофрези, така и професионални. Те са лесни за употреба, надеждни и с гарантирано високо качество.

Градински трактори от Доба Варна

Доба в град Варна предлага за своите клиенти градински трактори. Всички елементи за управление на градинските грактори предлагани от фирмата са лесно достъпни: регулиране височината на косене, лост за превключване между преден и заден ход от волана, извит лост и ножов съединител за лесно изпразване на коша за трева. Тези трактори са с интегриран кош, оборудвани с мощен двигател със смазване под налягане, хидростатична трансмисия, контролиране на посока и скорост посредством лост.

Моторни ножици за жив плет от Доба Варна

Фирма Доба предлага голямо разнообразие от моторни ножици за жив плет. При нас ще откриете ножици за рязане на жив плет с двустранно режещ нож във вариант за оформяне, подравняване и пригодена да издържа на професионални натоварвания. Предлагаме многофункционални професионални ножици за жив плет с регулируема режеща шина. Двигателят служи като противотежест на шината и прави машината изключително добре балансирана и удобна за работа.

Ключови думи:
моторни градински косачки Варна, моторни кастрачки Варна, градински трактори Варна, храсторези Варна, търговия горска техника Варна, търговия градинска техника Варна, търговия моторни триони Долни Чифлик , търговия кастрачки Провадия, търговия моторни коси Варна, търговия храсторези Варна, търговия ъглошлайфи Варна, търговия свредели Варна, търговия пръскачки Варна, търговия уреди обдухване засмукване Варна, търговия моторни ножици жив плет Варна, търговия комбинирани машини Варна, търговия почистваща техника Варна, търговия косачки Варна, търгивия мотофрези Варна, търговия градински трактори райдери Варна, търговия градински дробилки Варна, търговия снегорини Варна, търговия генератори за ток Варна, търговия водни помпи Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12097 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории