ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Диагностично-консултативен център ДКЦ ЕВРОКЛИНИК
ДКЦ ЕВРОКЛИНИК
ДКЦ ЕВРОКЛИНИК
ДЕЙНОСТИ
Специалисти
Изследвания
дейност: Медицина и здравеопазване / Диагностично-консултативен център
населено място: град София / Бъкстон
Адрес: бул.ЦАР БОРИС ІІІ 163
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ДКЦ ЕВРОКЛИНИК - Спешна медицинска помощ в София

ДКЦ Евроклиник е лечебно заведение в София за спешна, първична и специализирана медицинска помощ. Разполагаме с медицински кабинети и извършва образни, функционални и лабораторни изследвания.

Спешна, първична и специализирана медицинска помощ в София, кв. Бъкстон

ДКЦ Евроклиник е лечебно заведение в град София, кв. Бъкстон за спешна, първична и специализирана медицинска помощ. Клиниката е основана през 2000г. и разполага с собствена сграда, паркинг, приемна с регистратура, множество медицински кабинети, лаборатория, 3 манипулационни и голям екип от лекари – специалисти.

Лечебно заведение в град София, кв. Бъкстон

Лечебното заведение е обвързано с добра инфраструктура, осигуряваща лесен достъп с обществен и личен транспорт. ДКЦ Евроклиник разполага с вътрешни и външни телекомуникационни връзки, който обезпечава бързата координация и улесняват достъпа. Разполагаме с система за съхранение и обработка на данни от изследвания и прегледи. За сигурността на персонала и пациентите, лечебното заведение поддържа електронна защита със СОТ и 24-ва охрана.

Медицински кабинети в град София, кв. Бъкстон

Диагностично-консултативен център Евроклиник разполага с множество медицински кабинети и лекари – специалисти за оказване на спешна, първична и специализирана медицинска помощ. При нас работят специалисти по: хирургични болести, вътрешни болести, ортопедия и травматология, урология, акушерство и гинекология, неврохирургия, УНГ, офталмоневрология и офталмология, неврология и отоневрология, психология, мамология, педиатрия, алергология, психиатрия, дерматология и дерматовенерология.

Образни, функционални и лабораторни изследвания в град София

Евроклиник град София разполага с лаборатория, модерно оборудвана с всичко необходимо за извършването на образни, функционални и лабораторни изследвания. Ние предлагаме следните изследвания: ехокардиография, холтер на артериално налягане, ЕКГ, ехография на тазови и коремни органи, колпоскопско изследване, биомикроскопия, изследвания на кръв и урина с определяне на пълен обем биохимични, имунологични и хематологични показатели.

ДКЦ Евроклиник разполага с съвременно оборудвани автомобили за наблюдение и визити на пациенти в болнични и домашни условия. Това предоставя възможност за извършване на манипулации и лабораторни изследвания, денонощни прегледи и диагностика, както в дома на пациента, така и в Клиниката.

Ключови думи:
спешна медицинска помощ София, първична медицинска помощ София, специализирана медицинска помощ София, лечебно заведение София Бъкстон, медицински кабинети София Бъкстон, образни изследвания София, функционални изследвания София, лабораторни изследвания София Бъкстон
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15648 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории