ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Диагностично-консултативен център ДКЦ 5 Пловдив
ДКЦ 5 Пловдив
ДКЦ 5 Пловдив
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Диагностично-консултативен център
населено място: град Пловдив / Тракия
Адрес: ул. Съединение №42, (бивша 6-та поликлиника)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА КАРТА

Мамограф и ехограф Пловдив - Рентген, скенер и ортопантомография в Пловдив

ДКЦ 5 е диагностично-консултативен център в Пловдив. Разполагаме с множество медицински кабинети и микробиологична лаборатория за оказване на медицинска помощ. Разполагаме с рентген, скенер и предлагаме ЯМР.

Диагностично-консултативен център 5 Пловдив

ДКЦ 5 в град Пловдив предлага достъпна за всеки качествена и специализирана извънболнична медицинска помощ, кочто е насочена към предпазване, възстановяване и укрепване на здравето на населението на територията на общината.

ДКЦ 5 в град Пловдив участва активно в общественото здравеопазване, чрез системни договорни отношения с НЗОК (Национална Здравноосигурителна каса). Клиничното заведение разполага с множество медицински кабинети, модерна медицинска апаратура и екип от квалифицирани лекари от всяка област на медицината с богат опит. ДКЦ 5 Пловдив предлагаме качествена диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни.

Медицински кабинети в ДКЦ 5 Пловдив

ДКЦ 5 в град Пловдив разполага със следните медицински кабинети: гастроентерология, дерматология, ендокринология, кардиология, неврология, хирургия, офталмология, УНГ, психиатрия, пневмология и фтизиатрия, урология, вътрешни болести, ортопедия, ревматология, неврохирургия и АГ кабинет. Разполага и със сектор по образна диагностика и сектор
физиотерапия.

Клинична и микробиологична лаборатория в ДКЦ 5 Пловдив

ДКЦ 5 Пловдив разполага с клинична и микробиологична лаборатория за извършване на пълен набор от лабораторни изследвания. В лабораториите към лечебното заведение работят екип от всеотдайни и компетентни лаборанти и лекари. Клиничната и микробиологичната лаборатория разполагат със съвременно оборудване. Аналитичните системи, с които работим са свързани с модерен софтуер, който защитава и съхранява резултатите на нашите пациенти, като резултатите могат да се проверяват и онлайн. В клиничната и микробиологичната лаборатория към ДКЦ 5 в град Пловдив се извършват следните медицински изследвания:

  • Ортопантомография
  • Кръвосъсирване и фибринолиза
  • Изследване на урина
  • Изследване на изпражнения
  • Клинично-химични изследвания

Лечебното заведение разполага със сектор по образна диагностика, оборудван с модерна апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни. Нашата мисия е да осигурим на пациентите, качествена медицинска помощ от подготвени и мотивирани специалисти, чрез съвременни методи за диагностика и лечение.

Ключови думи:
ФИЗИОТЕРАПИЯ ПЛОВДИВ, МАМОГРАФ ПЛОВДИВ, ЕХОГРАФИЯ ПЛОВДИВ, диагностично-консултативен център Пловдив, диагностика заболявания Пловдив, лечение заболявания Пловдив, клинична лаборатория Пловдив, медицински кабинети Пловдив, микробиологична лаборатория Пловдив, образна диагностика Пловдив, DKC 5 Plovdiv
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 23173 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории