ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Развлечения и спорт Паркове дирекция ПРИРОДЕН ПАРК ВИТОША
дирекция ПРИРОДЕН ПАРК ВИТОША
дирекция ПРИРОДЕН ПАРК ВИТОША
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Защитени територии
Биоразнообразие
Музеи
Интересни места
дейност: Развлечения и спорт / Паркове
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Антим I" №17
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

дирекция ПРИРОДЕН ПАРК ВИТОША - Дирекцията на природен парк Витоша е поделение на Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните.

Дирекцията на природен парк Витоша се занимава с провеждане държавна политика по изпълнение на плана зa управление,организира на мероприятия по опазване и възстановяване на биологичното разнообразие и други дейности.

Дирекцията на природен парк Витоша извършва много дейности, като някой от тях са: държавна политика по изпълнение на плана зa управление,организиране на мероприятия по опазване и възстановяване на биологичното разнообразие и други.

Плановете за управление включват характеристика на защитената територия,норми за осъществяване на дейностите в горите, земите и водните площи, строителството и други места, дългострочни и краткосровни програми свързани с научноизследователската работа и други планове за управление.

Тези планове за управление се правят с цел да бъдат опазени защитените територии за национални и природни паркове, резервати, подържани резервати, защитени местности и природни забележителности.

Мероприятия по опазване и възстановяване на биологичното разнообразие се организират тъй като човешка дейност оказва влияние на околната среда и нашата цел е да намалим отрицателните въздействия.Това става,като ежегодно наблюдаваме птиците,подпомагаме развитието на екотуризма,взимаме участия в проекти за опазваме биологичното разнообразие и други дейности.

Заедно с вас,ние от Дирекция Природен парк Витоша ще успеем да опазим природните паркове,да запазим ценните ни забележителности и да подпомогнем за опазването и възстановяването на биологичното разнообразие.

Ключови думи:
забележителности Природен парк Витоша,защитени територии Природен паарк Витоша София,Интресни места Природен парк Витоша,Музеи Природен парк Витоша,боиразнообразие Природен парк Витоша,туризъм Природен Парк Витоша
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16472 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории