ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машиностроене ДИОВАК
ДИОВАК
ДИОВАК
ПРОДУКТИ
Опаковащи машини
Машини за вакуумно опаковане
Пакетиращи машини
Рекламни табла
Щендери
дейност: Машини и Машиностроене / Машиностроене
населено място: град Ямбол / Аврен
Адрес: ул. "Ямболен" №10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

ДИОВАК - Производство на машини и съоръжения за промишлено производство в Ямбол

ДИОВАК произвежда и внедрява вакуумна техника и машини за производствени цели в Ямбол.Произвежда пакетиращи,опаковащи,формироващи и дозиращи машини и пластмасови изделия.

Диовак е фирма която се занимава с инжинерингова и научно изследователска дейност в областта на промишленото приложение на технологии и вакуумна техника,както и машини и нестандартно оборудване за промишлени производства.

Машините които произвеждаме са дозиращи,опаковащи,пакетиращи,машини за вакуумно опаковане и формоващи.Пластмасовите изделия предлагани от нас биват щендери,рекламни табла и опаковки.

Машината за дозиране е предназначена за затваряне и пълнене на течни продукти като шампоан,лак за нокти,козметика и други.Те могат да се дозират в пластмасови и стъклени опаковки.

Опаковащата машина служи за опаковане на нехранителни и хранителни продукти пластмасово фолио,като изделието трябва да е в твърд вид.

Пакетиращите машини са вертикални и са предназначени за пакетиране на насипни продукти с различно тегло до 1.5 кг.При поискаване на клиента можем да монтираме и тегловен дозатор.Машините за малограмажните опаковки са подходящи за пакетиране на полутечни,насипни и течни продукти.

Машините за вакуумно опаковане са подходящи за всички хранителни продукти,малогабаритни изделия,машинни детайли,детски играчки,медицински принадлежности и инструменти,електронни изделия и други.

С формироващите машини се произвеждат опаковки за зеленчуци и плодове,чаши,тарелки,както и за електронни,промишлени и други изделия.

Коректното отношение,директният контакт,прилагането на технологични и технически решения,изграждането на взаимно доверия допринесоха за значителният пазарен дял на компанията през годините.

Ключови думи:
DIOVAK,ДИОВАК,производство машини производство Ямбол,производство вакуумна техника Ямбол,производство съоръжения промишленост Ямбол,производство пакетиращи машини Ямбол,формоващи машини Ямбол,производство пластмасови изделия Ямбол,машината дозиране Ямбол,опаковащи машини Ямбол,пакетиращите машини Ямбол,машините вакуумно опаковане Ямбол,формиращите машини Ямбол
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13365 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории