ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Енергетика ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ET
ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ET
ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ET
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Машини и Машиностроене / Енергетика
населено място: Варна - област / Община Белослав
Адрес: гр. Белослав
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ET - Проектиране изграждане газови инсталации Белослав Варна

Фирма ЕТ ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ е специализирана в проектирането и изпълнението на на разпределителни газопроводи, промишлени и битови газови инсталации, доставка и монтаж на газови котли. Офисът на компанията се намира в град Белослав.

От 1992 година, когато е създадена, ЕТ ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ  извършва проектиране и изпълнение на разпределителни газопроводи, промишлени и битови газови инсталации, доставка и монтаж на газови котли.  През 2007 г. получава безсрочно удостоверение по чл. 36 от ЗТИП и е вписана в регистъра на ДАМТН на лицата, извършващи дейности поддържане и ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност с регистрационен №В076, като лице, което извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на съдове, работещи под налягане, тръбопроводи за водна пара и гореща вода, парни и водогрейни котли, газови съоръжения и инсталации, горивни уредби и газови уреди за природен газ и втечнени въглеводородни газове. От 08.10.2008 г. ЕТ ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ е вписана в Централния професионален регистър на строителя и получава удостоверения за изпълнение на строежи със следния обхват: Първа група – строежи от четвърта и пета категория, Трета група – трета категория.

ЕТ Димитър Михайлов предлага следните услуги: Газификация - проектиране, изграждане, ремонт, поддържане и преустройство на сградни, вътрешни и промишлени инсталации, разпределителни газопроводи за природен газ и втечнени въглеводородни газове. Заваряване - заваряване на алуминиеви изделия. Котли - предлага газови водогрейни котли, включително и сервизно обслужване с марки TERMOMAX и TESY. Метални изделия - изработване на метални изделия. Отопление - Проектиране и изграждане на отоплителни инсталации. Съдове под налягане - ремонт, поддържане и преустройство на съдове и съоръжения под налягане. Проверка ремонт и настройване на предпазно – изпускателни клапани. ЕТ Димитър Михайлов се намира в гр.Белослав.

Ключови думи:
ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ET
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13687 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории