ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника В и К инсталации ДИКЕЙ Л
ДИКЕЙ Л
ДИКЕЙ Л
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / В и К инсталации
населено място: град Русе / Ялта
Адрес: ул. "Вардар" №42
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

ДИКЕЙ Л - Системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия в Русе

ДИКЕЙ Л е специализирана в изграждането на системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия в Русе.Предлага и топлинно счетоводство и изграждане на отоплителни и ВиК инсталации.

Фирма ДИКЕЙ Л е с основна дейност изграждане на ВиК и отоплителни инсталации,изграждане на системи за дистанционно отчитане на топлоенергия и вода и топлинно счетоводство.

Изграждането на ВиК и отоплителни инсталации осъществяваме с помощта на добър екип,професионални материали,системи и техника.Ние ще Ви предложим и осигурим най-добрия вариант за решаване на проблема на всеки клиент.За да може да Ви доставим максимално бърз срок на изпълнение и качество ДИКЕЙ Л предлага цялостни решения при изграждането,проектирането и поддържането на инсталациите.

Системите за дистанционното отчитане на топлоенергия и вода служат за автоматизиране на визуализирането,отчитането,анализа и обработката на информацията за потреблението.При изграждане на този вид системи получават точна информация за разходите-ежемесечно и ежедневно,избягва се грешка при отчитане и получавате гарантиран срок на автономност и експлоатация и много други предимства.

Чрез топлинно счетоводство се изготвят веднъж годишно изравнителни сметки за употребената топлоенергия.Дяловото разпределение се разделя на разпределение на бизнес абонати и на жилищни сгради.Разликата между двата вида е че при стопанските абонати услугата е съчетана с индивидуални технически решения за дистанционно отчитане.

Ключови думи:
Дистанционно отчитане вода Русе, дистанционно отчитане топлоенергия Русе, системи дистанционно отчитане Русе, топлинно счетоводство Русе, изграждане отоплителни инсталации Русе, изграждане вик инсталации Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8803 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории