ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Ветеринарни клиники ДИАНАВЕТ
ДИАНАВЕТ
ДИАНАВЕТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Ветеринарни клиники
населено място: град Варна / Аспарухово
Адрес: ул. "Моряшка " 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЦЕНОРАЗПИС КАРТА

ДИАНАВЕТ - Ветеринарен кабинет във Варна, Аспарухово

Фирма "ДИАНАВЕТ" е ветеринарен кабинет. Д-р Николай Колев предлага консултации, прегледи, ваксинации, външно и вътрешно oбезпаразитяване на домашни любимци. Също така извършва широка гама от хирургически интервенции. Предлага и микрочипиране, лабораторни изследвания, преглед с ехограф, подстригване, почистване на зъбен камък с ултразвук и други. Ветеринарна клиника "ДИАНА" се намира в град Варна.

Д-р Николай Колев извършва консултации, прегледи, обезпаразитяване и ваксинация на домашни животни в ветеринарна клиника Диана в гр.Варна.

Във ветеринарна клиника Диана се извършват клинични прегледи, които включват изследване на всички органни системи на Вашият любимец.Това правим ние, когато доведете любимеца си заради проблем или за годишен преглед и ваксинация.Специализираните прегледи предлагани от  нас са на очи и уши,ортопедичен преглед, нервна система и кожа.

Обезпаразитяване при домашните любимци е много важно,тъй като вътрешните паразити са опасни за здравето на вашият любимец. Добрите хигиенни условия и обезпаразитяването, както вътрешно, така и външно, помагат да се намали риска от заразяване с ендопаразити.

Извършваме ваксинации на животни без значение породата и възрастта. Изготвяме ваксинации за отделни групи животни.Първата ваксина се поставя 42 дни след раждането на животинчето.С тази ваксина се цели да се неутрализират останалите антитела от майката и да се изгради минимален имунитет, който настъпва след седмия ден с пик на двадесетия.

Д-р Николай Колев ще се погрижи за здравето на домашният любимец като извърши преглед,ваксинация,обезпаразитяване и много други процедури.

Ключови думи:
ветеринарни консултации Варна,ветеринарни услуги Варна,ветеринарни кабинети Варна,ветеринарни услуги цени Варна,преглед животни Варна,обезпаразитяване животни Варна,ваксинация домашни любимци Варна,подстригване домашни любимци Варна, кастрации домашни животни Варна, операции домашни животни Варна, дистанционна упойка със стреличка Варна, прегледи и ваксинации на домашни любимци Варна;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 19898 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории