ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински кабинети Дермавист
Дермавист
Дермавист
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински кабинети
населено място: град Пловдив / Кършияка
Адрес: ул. Полковник Сава Муткуров № 24 , ет. 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ УСЛУГИ КАРТА

Дермавист - Кабинет по кожни болести и естетична медицина в Пловдив

Дермавист e кабинет по кожни болести и естетична медицина в Пловдив. Предлагат се следните услуги-дерматологични прегледи, диагностика на коса, естетична медицина, химичен пилинг и мезотерапия.

Кабинет по кожни болести и естетична медицина Дермавист град Пловдив предлага мезотерапия, ботулинов токсин, химически пилинги, криотерапия и други процедури.

Мезотерапията е процедура която се прилага на косата, лице и тяло. Самата процедура представлява инжектиране на разтвори от хомеопатични или медицински средства, витамини, аминокиселини, минерали, растителни екстракти и други. Действа успешно при разреждането на косите при жени и при мъжката плешивост.

Мезотерапията се използва и за премахване на стрии и целулит, третиране на косопад, за оформяне контурите на тялото и в други случай.

Мезотерапията прилагана върху лицето постига трайна и дълбока хидратация, незабавен и очевиден ефект. Терапията включва коктейл от хомеопатични или медицински средства, аминокиселини, витамини или минерали, които се инжектира.

Ботулинов токсин се използва за корегиране на бръчки образувани около шията, очите, между челото и веждите.

Използва се също и при проблеми с изпотяването на мишниците, дланите и ходилата, дължащо се на психо лабилност, смущение във вегетативната нервна система, емоционално напрежение и хормонален дисбаланс.

Процедурата чрез инжектиране на ботулинов токсин е безопасен метод, толерантен и ефективен за елиминирането на неприятни бръчки. Към момента това е най-успешният нехирургичен метод за премахването им.

Химичният пилинг е процедура унищожаваща повърхностните слоеве на кожата чрез неоперативна намеса. Пилингът бива дълбок, среден и повърхностен.

При извършване на химичният пилинг се усеща леко затопляне и парене на зона която се третира. След процедурата кожата е леко зачервена, а при дълбокия пилинг може и да се наблюдава лек оток.

За постигането на желания резултат е много важно изборът на пилинга. Голямо значение за изборът има опита и професионализма на дерматолога.

Криотерапия е лечение чрез което се премахват злокачествени или доброкачествени лезии с помощта на ниска температура. Този вид терапия може да бъде местна, локална или обща. В осъществяването на процедури се използва замразени вещества, вода, охладен газ или течен азот.

Процедурата се използва при лечение на разширени капиляри, лунички, бенки мазоли, брадавици и други. Криотерапията изисква отлични медицински познания и голяма опитност, затова метода се прилага само от специалисти. Предимствата на този вид лечение е ниска цена и лекота на употреба и перфектен резултат.

Ако искате да решите проблем с кожата си, ако се интересувате от процедури в областта на естетичната медицина, ако вече забелязвате първите бръчки и линии или просто се нуждаете от освежаване и доверете се на Кабинет по кожни болести и естетична медицина Дермавист.

Специалистите работещи в кабинет Дермавист са доктор Ива Стоилова и доктор Албена Паскалева.

Ключови думи:
Кабинет кожни болести Пловдив, естетична медицина Дермавист Пловдив, дерматологични прегледи Пловдив, диагностика коса Пловдив, естетична медицина Пловдив, химичен пилинг Пловдив, мезотерапия Пловдив, филъри Пловдив, ботокс Пловдив, ALMA лазерни процедури Пловдив, CO2 фракселен лазер Пловдив, богата плазма PRP Пловдив, плазмотерапия PRP Пловдив, плазмолифт PRP Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 12625 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории