ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети Дентална практика Дента М
Дентална практика Дента М
Дентална практика Дента М
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: Велико Търново - област / Община Павликени
Адрес: гр. Павликени, ул. Васил Левски 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НАГРАДИ КАРТА

Дентална практика Дента М - Лечение на кариеси от зъболекар в Павликени

Зъболекарски център Дента М в град Павликени предлага пълна гама стоматологични услуги като орална хирургия, избелване на зъби, ортодонтско лечение, премахване на зъбен камък, профилактика лечение на кариеси.

Зъболекарски център Дента М Павликени

Дентална практика Дента М - Профилактика и лечение на кариеси в ПавликениДента М обединява практиките на двама дентални лекари: Доктор Татяна Меченска и Доктор Здравко Меченски. В кабинета се предлага пълен набор от стоматологични услуги: прегледи, профилактика, лечение на стоматологични заболявания, естетични възстановявания, избелване на зъби, ортодонтско лечение, премахване на зъбен камък, профилактика и лечение на кариеси. Денталният център се намира в град Павликени.

Профилактика и лечение на кариеси от Дента М, Павликени

Дентална практика Дента М предлага профилактика и лечение на кариеси при деца и възрастни. Кариесът е най-често срещаното заболяване на зъбите. В Дентална практика Дента М, лечението на кариесът се осъществява без болка и без кървене. Основен метод за лечение на кариеси е поставянето на пломби. В Дентална практика Дента Мсе предлагат следните видове пломби: химиополимери,  фотополимери, амалгама и композити. Лечението на кариеси в Дентална практика Дента М се осъществява с помощта на материали с високо качество, които позволяват извършването на възстановявания, наподобяващи цветът и формата на естествения зъб.

Премахване на зъбен камък от Дентална практика Дента М, Павликени

В Дентална практика Дента М се предлага премахване на зъбен камък. Гoлям брой от заболяванията на венците и зъбите се дължат на зъбния камък. Това е плака, състояща се от хранителни остатъци и бактерии, която се втвърдява с времето. Зъбният камък причинява заболявания пародонтит и гингивит. Почистването на зъбен камък се извършва с помощта на ултразвуков апарат.

Избелване на зъби от Дентална практика Дента М Павликени

В стоматологичен център Дента М се извършва професионално избелване на зъби. Процедурите по избелването на зъби са безболезнени и безопасни. Избелването се осъществява, чрез нанасяне специален избелващ гел по повърхността на зъбите. Дента М разполага със съвременна стоматологична техника за избелване на зъби и постигане на по-дълготраен ефект.

Ортодонтско лечение от Дентална практика Дента М, Павликени

В Дентална практика Дента М се предлага ортодонтско лечение. Това лечение е свързано с правилното подреждане на зъбитe в устната кухина. Лечението се извършва, чрез поставянето на ортодонтски апарати и брекети. Лечението с брекети в Дента М е гаранция за отличен резултат и идеално подредени зъби.

Орална хирургия от Дентална практика Дента М, Павликени

Дентална практика Дента М е дентален център в град Павликени , в който се предлага орална хирургия на пациенти. Тази хирургия представлява, лечение на заболявания, чрез хирургична намеса в областта на устната кухина като: хирургично лечение на възпалителни процеси в челюстната област, оперативно изваждане на ретинирани зъби, отстраняване на кисти в областта на челюстите, планово и спешно вадене на зъби.

Ключови думи:
зъболекар Павликени, стоматолог Павликени, Дентална практика Дента М, Denta M, стоматолог Павликени, зъболекар Павликени, зъболечение Павликени, профилактика кариеси Павликени, лечение на кариеси Павликени стоматологични прегледи Павликени, премахване зъбен камък Павликени, избелване зъби Павликени, орална хирургия Павликени, ортодонтско лечение Павликени, естетични възстановявания зъби Павликени, имплантология Павликени, парадонтология Павликени, ендодонтия Павликени, Доктор Татяна Меченска, Доктор Здравко Меченски
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12048 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории