ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети Дентална клиника доктор Пеев
Дентална клиника доктор Пеев
Дентална клиника доктор Пеев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град Варна / Район Одесос
Адрес: ул. Дебър 4, ет. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КЛИНИКА УСЛУГИ КАРТА

Дентална клиника доктор Пеев - Стоматологична клиника в град Варна, район Одесос

В Дентална клиника доктор Пеев се предлага лечение на венци, орална хирургия, имплантология и рентгенова диагностика. Клиниката се намира в град Варна.

Дентална клиника доктор Пеев

Дентална клиника доктор Пеев в град Варна извършва стоматологични услуги, като: възстановяване на зъби, имплантология, ортопедично лечение, лечение на венци рентгенова диагностика. Клиниката разполага със съвременно стоматологично оборудване за извършване на диагностични прегледи и лечение на зъбни болести. Ръководител на клиниката е Доктор Стоил Пеев, специалист по ортопедия, орална хирургия и имплантология с дългогодишен професионален опит в сферата на медицината.

Рентгенова диагностика от Дентална клника доктор Пеев

В Дентална клиника доктор Пеев се извършва рентгенова диагнистика на зъби. Рентгеновата Този вид диагностика помага за откриването на туморни образования или кисти, които потичат без симптоми в областта на челюстите. Рентгеновата диагностика, предлагана в стоматологичната клиника помага за поставянето на импланти, тъй като показва къде е най-подходящото място за неговото поставяне. Клиниката разполага със съвременен рентгенов апарат за преглед и диагностика на зъби. Това спестява на пациентите средства и време, тъй като диагностицирането става веднага.

Възстановяване на зъби от Дентална клиника доктор Пеев

Дентална клиника доктор Пеев извършва възстановяване на зъби, чрез заместване на част от зъб или на липсващите зъби. Възстановяването зъби се извършва чрез поставяне на изкуствено вещество или структура, която служи вместо зъба. Възстановяването на зъби се осъществява, чрез: мостове, пломби, корони, пълна или частична протеза, както и чрез зъбен имплант. Благодарение на денталните процедури, предлагани в стоматологичната клиника, Вие бързо и лесно ще възвърнете своята блестяща усмивка и ще започнете да се усмихвате по-често.

Лечение на венци от Дентална клиника доктор Пеев

Дентална клиника доктор Пеев се намира  предлага за своите пациенти лечение на венци - пародонтоза. Пародонтозата е заболяване при хора над 30 години. Лечението на парадонтоза  се състои в: Правилно почистване на венците и зъбите, Спазване на редовните профилактични прегледи, Стриктно изпълнение на указанията от Вашият зъболекар.

При подути, зачервени или кървящи венци е добре да се обърнете към Вашият зъболекар, за да се установи точната причина за тези процеси и да Ви назначи индивидуално и правилно лечение.

Поставяне на зъбни импланти от Дентална клиника доктор Пеев

Дентална клиника доктор Пеев предлага поставяне на зъбни импланти. Чрез зъбните импланти се възстановяват дефекти по зъбните редици. Върху самите имплантите могат да се поставят мостове и коронки. В стоматологичната клиника се поставят зъбни импланти, чрез винт от специална титаниева сплав с функцията и формата на естествения корен на зъба. След поставянето на зъбният импланта се изчаква от 4 до 6 месеца за да се вкорени в челюстта. След преминаването на този период имплантите могат да служат за опора на коронки, мостове и протези.

Орална хирургия от Дентална клиника доктор Пеев

Дентална клиника доктор Пеев се намира в град Варна и предлага за нуждаещи се орална хирургия. Този вид хирургия представлява лечение на заболявания в устната кухина, чрез хирургични интервенции. Оралната хирургия е раздел от лицево-челюстната хирургия. Чрез методите на оралната хирургия извършват дентални процедури, като:

  • изваждане на зъб
  • оперативно изваждане на полуретинирани и ретинирани зъби
  • поставяне на зъбни импланти
  • пародонтална хирургия
  • разкриване на зъби за ортодонтско лечение
  • отстраняване на фрактурирани(счупени) зъби
  • отстраняване на кисти от зъбен произход в челюстните кости
Ключови думи:
орална хирургия Варна Одесос, рентгенова диагностика Варна Одесос, възстановяване зъби Варна Одесос, лечение венци Варна Одесос, дентална клиника доктор Пеев, поставяне зъбни импланти Варна, дентална помощ Варна, дентална клиника Варна, стоматологична помощ Варна, дентална хигиена Варна, лечение венци Варна, възстановяване зъби Варна, орална хирургия Варна, детска стоматология Варна, детска дентална медицина Варна, имплантология дентална клиника Варна, дентална клиника Одесос Варна, пълно дентално обслужване Одесос Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9503 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории