ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка Демс
Демс
Демс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: Стара Загора - област / Община Казанлък
Адрес: гр. Казанлък, ул. Старозагорска 40
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ Изработка метални детайли КАРТА

Демс - Струговане и фрезоване на метали в град Казанлък

Фирма Демс ООД се занимава с металообработка. Извършва струговане и фрезоване на метали и метални детайли. Производствената база на фирмата се намира в град Казанлък

Металообработка от Демс ООД в град Казанлък

Демс - Струговане и фрезоване на метали в град Казанлък

Демс ООД е създадена през 2006 година в град Казанлък с основен предмет на дейност металообработка. Фирмата разполага с производствен цех на улица Старозагорска 40, оборудван със специализирана техника за рязане, струговане и фрезоване на метали.

В Демс ООД работи екип от висококвалифицирани работници, с богат опит в работата с метали и изработването на метални детайли. В своята работа те използват съвременни методи и техники за обработка. Произведените от фирмата продукти са с високо качество и устойчивост на атмосферните условия, след съответното третиране на метала.

Демс ООД разполага с всички сертификати за изработката на метални детайли и части. Вътрешният контрол на фирмата, гарантира на клиентите, че получават качествен и издръжлив продукт, на атрактивна пазарна цена.

Струговане на метали от Демс ООД в град Казанлък

Демс ООД извършва струговане на метали. За целта разполага с модерни стругове за метал. Детйлите изработени с тях се отличават с изключителна прецизност и чистота на среза, след който почти не се налага следваща обработка.

Струговането в Демс ООД се извършва със студена обработка на материала.  В този метод се използва ротация с режещ инструмент, при който се осъществява технологичния процес рязане чрез стружкоотделяне до получанане на желаната форма на детайла.

Фрезоване на метали от Демс ООД в град Казанлък

Демс ООД се занимава и с фрезоване на метали метални детайли в производствената си база в град Казанлък. За целта разполага с модерни фрези за метал на световно известни марки с висока прецизност и качество на работа. Висококвалифицираните технолози на фирмата използват съвременни техники и методи на работа.

При фрезоването подавателното движение се извършва от инструмента, или от детайла прикрепен към работната масата. Демс ООД изпълнява всякакъв вид поръчки за детайли по желание на клиента.

Ключови думи:
демс оод, струговане метали Казанлък, фрезоване метали Казанлък, металообработка Казанлък, обработка метали Казанлък, студена обработка метали Казанлък, машини фрезоване Казанлък, машини струговане Казанлък, dems ood
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9232 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории