ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Отоплителни системи и техника Декамекс
Декамекс
Декамекс
ПРОДУКТИ
Неръждаеми Бойлери
Хидрофорни уредби
Газови котли и съоражения
Дестилаторни инсталации
дейност: Инсталации, техника / Отоплителни системи и техника
населено място: град Пловдив / Южен
Адрес: Коматевско шосе 84
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

Декамекс - Производство на неръждаеми серпентинни, комбинирани битови и промишлени бойлери в Пловдив

Декамекс извършва производство на неръждаеми серпентинни бойлери и предлага проектиране, изграждане и сервиз на слънчеви и газови инсталации за затопляне на битова вода в Пловдив.

Декамекс е фирма в град Пловдив за производство на неръждаеми серпентинни бойлери, проектиране, изграждане и сервиз на газови и слънчеви пелетни и термопомпени инсталации за затопляне на гореща битова вода.

Неръждаеми акумулиращи и проточни промишлени бойлери от Декамекс

Декамекс извършва производство на проточни и акумулиращи неръждаеми бойлери (битови, акумулиращи и буферни съдове, резервоари, хидрофори). Фирмата произвежда изделия от неръждаема стомана за промишлеността и бита с най-високо качество и постоянна сервизна профилактична поддръжка. Продуктите, които ще откриете в Декамекс са с търговска марка, гарантираща качество и професионално изработване. Фирмата произвежда промишлени и битови проточни неръждаеми и комбинирани серпентинни бойлери, от 50 до 5000 литра. Акумулиращите съдове са за 20000 литра.

Проектиране и изграждане на слънчеви и газови инсталации от Декамекс

Декамекс се занимава е проектиране, изработване и монтаж слънчеви и газови инсталации с висока степен на енергийна ефективност, като: газови инсталации на пропан-бутан и метан, дворни, сградни и промишлени, термопомпени системи с по - мощни серпентини, въздушни и водни слънчеви инсталации за отопление и производство на битова гореща вода.

Декамекс е производител на:

  • битови и промишлени бойлери от неръждаема стомана от 50 до 3000 l., електрически комбинирани с 1 и 2 серпентини за производство на топла вода от котелни, соларни и термопомпени инсталации;
  • буферни и акумулиращи съдове за отоплителни соларни и термопомпени инсталации;
  • промишлени инсталации за производство на топла вода, изпълнена с мощни проточни бойлери и акумулатори от неръждаема стомана;
  • слънчеви инсталации за производство на топла вода и отопление за битови и промишлени нужди.

Декамекс е частно дружество със собствен капитал, член на Браншови съюз по машиностроене, Национален Инсталационен Съюз и Българската Търговско Промишлена Палата. Фирмата е носител на Златен медал от Международен Пролетен Панаир 96 в град Пловдив и разполага с лиценз за маркиране на изделията произведение от нея със знака - Федерация на потребителите в България. Декамекс е сертифицирана по ISO 9001:2000 от Германската сертификационна фирма Aerocert AG - Мюнхен.

Ключови думи:
неръждаеми бойлери, изграждане слънчеви инсталации, производство бойлери, производство неръждаеми бойлери, дестилатори розоварни Пловдив, проектиране инсталации гореща вода, изграждане инсталации топла вода Пловдив, слънчеви инсталации отопление вода Пловдив, производство на неръждаеми проточни промишлени бойлери Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 16168 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории