ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Физиотерапевти Дебелариуми Калоян
Дебелариуми Калоян
Дебелариуми Калоян
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Физиотерапевти
населено място: област Благоевград / община Банско
Адрес: ул. Явор 29
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Дебелариуми Калоян Нов Силует - Кинезитерапевт Калоян Колев Банско

Кинезитерапевт Калоян Колев - здравословно отслабване Автор на програмата и основен инструктор е кинезитерапевт Калоян Колев.

Личният опит на Кинезитерапевт Калоян Колев със свалянето на килограми е много богат,личен рекорд от 63кг. на 54кг. само за 12дни.За някой ще се сторят малко но ще ви кажа че е много лесно да сваляш когато си 100кг. и имаш излишни 20кг.и съвсем друго когато тези 63кг. са оптимално тегло за твоят ръст и години а ти искаш да си на долната граница на нормата и искаш да постигнеш само 5-6%  мазнини при норма за отлично състояние 20-22%.''

Калоян знае как да свалите 500гр. за 30мин. и това не е някакъв трик с кантара а реален резултат.

Не случайно повечето "водещи" дебелариуми са копирали методиката му в голяма степен и се опитват да постигнат резултатите които постига програма Калоян но с частичен успех

Автор на програмата и основен инструктор е кинезитерапевт Калоян Колев.

Професионалната му кариера започва през 1995 г. като инструктор по кунг-фу в гр.Добрич. Същата година той става републикански шампион в спортно-състезателните двубои на Националния шампионат по У-шу в гр.Стара Загора.

През 1996 г. Калоян Колев постъпва в Национална служба "Вътрешни Войски", завършва курс за инструктор по "оперативно джудо и карате"  и води  обучението по СРБ на целия състав до юли 1997 г.

През есента на същата година е приет в ЮЗУ "Неофит Рилски" гр. Благоевград, специалност Кинезитерапия, с курсов ръководител проф. Иван Топузов (автор на много книги, монографии и публикации в специализирани международни издания по проблемите на целулита и затлъстяването). По време на обучението си в университета печели уважението и симпатиите на своите преподаватели, благодарение на упорития си труд и желание да усвои тайните на своята професия.

През 2000 г. става вицерепубликански шампион по кик-бокс  фулконтакт на Националния шампионат в гр.София.

През юли 2001 г. се дипломира успешно и веднага започва работа в "Дебелариум Мефисто" гр.Трън. Още в началото започва да разработва и налага своята методика. През май 2004 г. взема участие в Международния симпозиум "Затлъстяване и съпътстващи заболявания" в курортен комплекс "Албена"  под ръководството на проф. Иван Топузов. През юни същата година е делегат на четвъртия конгрес на "Асоциацията на Кинезитерапевтите и Рехабилитаторите в България". Изнесеният от него доклад на тема "Комбинирана кинезитерапевтична програма за отслабване" предизвиква всеобщ интерес. Общото събрание на конгреса го избира за член на Управителния Съвет на Асоциацията, където членува и до днес.

През есента на 2004 г. записва магистратура по "Здравен мениджмънт" в Медицински Университет гр. Варна.

В началото на 2005 г. е поканен да изготви и реализира своя методика за борба със затлъстяването за център "Диели"-1 в с. Рударци. От март до октомври 2005 г.  неговата програмата за релакс и редукция на теглото дава отлични резултати.

В края на месец ноември е открит център "Диели"-2  в хотел "Париж", гр.Балчик. В този проект кинезитерапевт К.Колев проявява мениджърските си умения, като събира екип, който лично обучава и развива дейноста на центъра до юли 2006 г. Същия месец той успешно защитава дипломната си работа и става магистър по "Здравен мениджмънт". Започва да развива частната си практика и да подготвя самостоятелна програма за отслабване и профилактика на обездвижването.

През март 2007 г. е поканен като гостуващ кинезитерапевт за откриването на "Диели"-3 в хотел "Вила Рока", гр. Банско.

В началото на месец април 2007 г. Кинезитерапевт Калоян Колев  започва подготовка за старирането на самостоятелен център за редукция на теглото в хотел "Автоекспрес" в  "Национален Парк Златни пясъци".

От началото на 2008 г. Дебелариум „Калоян Нов Силует” се развива в хотел „Никея парк” **** в Златни пясъци.

Ключови думи:
здравословно отслабване,Дебелариуми Калоян,сауна,солариум,масаж,здравословна почивка.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ




Тази страница е
посетена 12147 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории