ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Противопожарни инсталации, техника Дайг Ц
Дайг Ц
Дайг Ц
ПРОДУКТИ
Противопожарно оборудване
Противопожарни средства
дейност: Инсталации, техника / Противопожарни инсталации, техника
населено място: град Варна / Район Младост
Адрес: ул. Паско Желев №2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИЕНТИ КАРТА

Дайг Ц - Изграждане на противопожарни системи във Варна

Фирма Дайг Ц проектира, поддържа и изгражда противопожарни и пожарогасителни инсталации във Варна. Ние предлагаме пожарогасители и противопожарни врати.

Фирма Дайг Ц град Варна предлага проектиране, монтаж и поддръжка на противопожарни, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации. При нас ще намерите противопожарни врати и разнообразие от пожарогасители – прахови, водни и с въглероден двуокис.

Изграждане на противопожарни системи от Дайг Ц град Варна

Фирма Дайг Ц град Варна предлага изграждане на противопожарни системи. На компанията, можете да се доверите при необходимост от инструктажи и обучения, изготвяне на аварийни планове, поддръжка на пожарогасители, пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации. Противопожарните системи, които Дайг Ц предлага са ефективен начин за борба и контрол на огън. Нашата цел е да предложим нови тенденции и съвременни решения в областта на пожарогасенето.

Пожарогасители и пожарогасителни инсталации в град Варна

Компанията ни е създадена през 1998г. и има богат опит в поддръжката и изграждането на пожарогасителни инсталации. Този вид инсталации са необходими за потушаването на пожари в различни обекти. Дайг Ц предлагана на своите клиенти: пожарогасители с въглероден двуокис, прахови и водни пожарогасители.

Пожароизвестителни инсталации в град Варна от фирма Дайг Ц

Дайг Ц предлага проектиране, монтаж и поддръжка на пожароизвестителни инсталации. Те са създадени с цел, бързо и точно локализиране на мястото на пожара. Проектирането на пожароизвестителни инсталации е дейност, при която се взимат предвид няколко фактора и трябва да се подходи професионално. Част от факторите са: предназначение и вид на сградата; разположението на изходите, входовете и помещенията в сградата, дейности, които ще се упражняват там.

Противопожарни врати от фирма Дайг Ц град Варна

Противопожарните врати осигуряват противопожарна защита на помещенията. Различните видове врати служат за преграждане на пространството между 2 помещения. Ние ви предлагаме двукрилни и еднокрили противопожарните врати за административни помещения, индустриални сгради, апартаменти и други обекти. Този вид врати носят на нашите клиенти гаранция и сигурност.

В продуктовата гама на Дайг Ц ще намерите:  автоаптечки, автотриъгълници, жилетки, автокомплекти, резервни части за пожарогасители, указателни знаци и евакуационно осветление.

Ключови думи:
изграждане противопожарни системи Варна, пожарогасители Варна, пожарогасителни инсталации Варна, пожароизвестителни инсталации Варна, противопожарни врати Варна, пожароизвестителни системи Варна, пожарогасителни системи Варна, противопожарно обследване Варна, монтаж пожарогасителна техника Варна, монтаж пожароизвестителна техника Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 13129 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории