ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Психолог Даниела Колева
Даниела Колева
Даниела Колева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Психолог
населено място: град Варна / Район Одесос
Адрес: бул. Съборни 40
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ КАРТА

Даниела Колева - Специалист психолог в град Варна, р-н Одесос

Даниела Колева е психолог, практикуващ в град Варна, район Одесос. В психологичният кабинет тя извършва: психотерапия, психологическа и детска консултация.

Даниела Колева е магистър-психолог, практикуващ във Варна. В кабинета си извършва: психологическа консултация, психотерапия и детска консултация.

Психологическа консултация от Даниела Колева

Даниела Колева е магистър–психолог, предлагащ психологическа консултация при психологически кризи, преживян стрес, заболявания. Колева предлага индивидуални, семейни и детски консултации. При психологическата консултация се използват различни техники - центрирани на личността, динамично-ориентирани, интерперсонални и когнитивно-поведенчески, които се прилагат в конфиденциално, подкрепящо и безопасно пространство.

Психотерапия от Даниела Колева

Като магистър-психолог, Колева извършва Психотерапия за деца и възрастни в град Варна. Психотерапията е метод на консултирането, изследващ личните проблеми. Терапията е с продължителност повече от месец и изследва в голяма дълбочина всеки проблем. Когато искаме и трябва да се справим с проблеми, независимо дали се е появи неочаквано или ни съпътства от дълго време, хубаво е човек да се подложи на психотерапия. Тя ще Ви помогне при: панически атаки, затруднения в общуване, безсъние, тревожност и депресия, преживяване на раздяла или тежка травма и при други проблеми.

Детска консултация с психолог Даниела Колева

Ако сте притеснени от поведението на вашето дете или ако не намирате общ език, чувствате агресия от страна на детето или отчуждаване, посъветвайте се с психолог Даниела Колева. Ако детето Ви си служи със самонараняващи действия като: гризани на нокти, рязане на коса или дрехи, хапане или драскане, то незабавно трябва да се консултирате с психолог, занимаващ се с детска консултация. Детето Ви се нуждае от деликатна и бърза намеса. Ако се хване навреме проблема, нещата не са непоправими. Самонараняващи действия са сигнализация за помощ които детето изпраща към родителите, защото в объркано от заобикалящия го свят и ставащото в него.

Ключови думи:
психологическа консултация физически заболявания Одесос Варна, психологическа консултация бременност инфертилитет Варна, психологическа консултация патологична бременност Варна, индивидуални консултации преживян стрес Варна, консултации психологически кризи Варна, семейна консултация Одесос Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7605 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории