ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Психиатър Д-р Веселка Василева
Д-р Веселка Василева
Д-р Веселка Василева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Психиатър
населено място: град Търговище / Широк Център
Адрес: бул. Сюрен 1, МБАЛ Търговище
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ПСИХИАТРИЧЕН КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Веселка Василева - Лекар по обща и детска психиатрия Търговище

Д-р Веселка Василева е лекар по обща и детска психиатрия в град Търговище. Лекарят извършва психотерапия, диагностика и лечение на психични заболявания.

Лекар психиатър Доктор Веселка Василева

Доктор Веселка Василева е лекар психиатър, специалист по обща и детска психиатрия в град Търговище. Доктор Василева извършва диагностика и лечение на психични заболявания в град Търговище. Лекарят работи в МБАЛ Търговище в кабинета по детска психиатрия.

Психиатрията е дял от медицината, който се занимава с откриването и лечението на психични заболявания и разстройства, както и техните причинители. Психичното разстройство е състояние на психиката, което води до поведение, отклоняващо се от нормалното и е свързано най-вече със субективно страдание и непълноценност у човек.

Обща и детска психиатрия от Доктор Веселка Василева в град Търговище

Като лекар по обща и детска психиатрия, Доктор Веселка Василева използва модерни диагностични методи при деца и възрастни като: голям брой клинични оценъчни и самооценъчни скали за основни психиатрични диагнози, скали за оценка на агресията, скали за социално функциониране и качество на живота. Доктор Василева работи с деца, юноши и семейства, както и с институции работещи в сферата на детско-юношеско развитие и психично здраве. Доктор Василева извършва психологични изследвания и психотерапия на пациенти с:

  • Афективни разстройства
  • Шизофренни разстройства
  • Психотични и поведенчески разстройства при органични състояния
  • Алкохолизъм
  • Кризисни реакции вследствие на стрес
  • Лица, извършили опити за самоубийство

Лечение на психични заболявания от Д-р Веселка Василева Търговище

Докотр Веселка Василева извършва консултации, диагностика и лечение на психични заболявания при деца и възрастни, страдащи от психични разстройства като: депресии, страх, емоционален стрес, адаптиране към житейските промени, безпокойство и състояние на криза.

Лечението на психичните разстройства и заболявания се извършва в психиатрични кабинети или болници. Психиатричните медикаменти и психотерапията са сновните методи за лечението на психичните заболявания.

Психотерапия от Доктор Веселка Василева в град Търговище

Като специалист психиатър, Доктор Веселка Василева предлага психотерапия в своя кабинет в град Търговище. Психотерапията е метод, чрез който с помощта на лекар психиатър можете да достигнете до скрити от съзнанието проблеми. Голяма част от оплакванията на пациенти биват: повишено напрежение, чувство за загуба на контрол, сърцебиене, главоболие и безпокойство. Чрез различни методи в психотерапията се намират пътищата за преодоляване на трудните моменти. В този процес пациентът научава много начини и техники, които помогнат за по- спокоен  и ефективен начин на живот.

Ключови думи:
лекар психиатър Търговище, специалист психиатър Търговище, обща психиатрия Търговище, детска психиатрия Търговище, специалист психиатрия Търговище, Doktor Veselka Vasileva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9534 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории