ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог Д-р Нина Байчева
Д-р Нина Байчева
Д-р Нина Байчева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: Ловеч - област / Община Тетевен
Адрес: ул. Димитър Благоев № 62
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АГ КАБИНЕТ ЖЕНСКИ КОНСУЛТАЦИИ КАРТА

Д-р Нина Байчева - Лекар акушер - гинеколог в град Тетевен

Д-р Нина Байчева е лекар акушер - гинеколог в град Тетевен. Тя предлага: гинекологични прегледи, женски консултации и лечение на полово-предавани болести.

Акушер – гинеколог доктор Нина Байчева град Тетеван

Доктор Байчева е акушер гинеколог, практикуващ своята дейност в град Тетевен, област Ловеч. Като лекар специалист по акушерство и гинекология, доктор Байчева извършва за своите пациенти: гинекологични прегледи, женски консултации, лечение на полово-предавани болести.

Гинекологични прегледи в град Тетевен от доктор Нина Байчева

Доктор Нина Байчева предлага гинекологични прегледи, който всъщност са изключително важни за всяка жена. Целта на прегледа е да се диагностицират и лекуват навреме, евентуално открити гинекологични заболявания. За профилактичните гинекологични прегледи, няма възрастова граница. Всяка себеуважаваща се жена, която държи на своето здраве трябва поне веднъж годишно да посещава гинекологичен кабинет.

Лечение на полово-предавани болести в град Тетевен

Доктор Байчева извършва лечение на полово-предавани болести в гинекологичният си кабинет в град Тетевен. Този вид болести се разпространяват чрез орален, анален и вагинален секс. Микроорганизмите се предават от човек на човек  чрез кръвта, вагиналната слуз или семенната течност. Едни от често срещаните половопредавани болести са: сифилис, човешки папилома вирус, генитален херпес, трихомониаза, хламидия и СПИН. Не лекуваните болести, предавани по полов път, могат да доведат до стерилитет. Най-сигурният начин на предпазване от заразяване е използване на презервативи, поддържането на сексуален контакт само с един партньор и избягването на безразборните сексуални отношения.

Гинекологичен кабинет в град Тетевен

Гинекологичният кабинет на доктор Нина Байчева се намира в град Тетевен на ул. Димитър Благоев 62. Кабинетът на Д-р Байчева е с работно време от понеделник до петък от 13.00 до 19.00 часа. АГ кабинетът е оборудван с модерна апаратура за диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания. Доктор Байчева прилага стриктно световните стандартни и следи за правилната дезинфекция и стерилност.

Доверявайки се на професионализма на доктор Байчева, тя ще отговори на всички въпроси свързани с болезнен цикъл или липса такъв, ще Ви консултира по въпроси относно безопасен секс, предпазване от АГ заболявания и други проблеми.

Ключови думи:
акушер гинеколог Тетеван, гинекологични прегледи Тетевен, женски консултации Тетевен, лечение полово предавани болести Тетевен, гинекологичен кабинет Тетевен, Д-р Нина Байчева, акушер Тетевен, проследяване бременност Тетевен, ехографска диагностика Тетевен, колпоскопия Тетевен, мамология Тетевен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8924 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории