ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Д-р Емануил Иванов
Д-р Емануил Иванов
Д-р Емануил Иванов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: град Асеновград, ул.Клокотница 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Д-р Емануил Иванов - Стоматолог в Асеновград

Доктор Емануил Иванов е лекар стоматолог в Асеновград. Той предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична стоматология. Доктор Иванов работи по договор с НЗОК.

Доктор Емануил Иванов – стоматолог в град Асеновград

Доктор Емануил Иванов е стоматолог, практикуващ на територията на град Асеновград. Като специалист по дентална медицина, доктор Иванов извършва: стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична стоматология и други дентални процедури. Зъболекарят разполага с модерно оборудван стоматологичен кабинет, разположен на ул. Клокотница 16.Д-р Емануил Иванов - Стоматолог в Асеновград

Стоматологични прегледи от доктор Емануил Иванов град Асеновград

Доктор Иванов извършва стоматологични прегледи в стоматологичният си кабинет в град Асеновград.  По време на прегледа, зъболекарят изследва здравето на венците, зъбите, езика и устата на пациента. След извършен обстоен преглед, стоматологът снема стоматологичен статус за оралното здраве на пациента. Редовните стоматологични прегледи са важна част от денталното здраве. Доктор Емануил Иванов съветва хората, поне два пъти годишно да посетят личният си стоматолог.

Лечение на кариес от доктор Иванов в град Асеновград

Като стоматолог, доктор Иванов извършва лечение на кариес. Зъбният кариес е широко разпространено инфекциозно заболяване. Лечението се извършва след изчистване на засегнатата част от зъба, след което поставяне на пломба. В кабинета на доктор Иванов ще получите лечение на кариес без анестезия, болка и кървене.

Естетична стоматология от доктор Емануил Иванов град Асеновград

Естетичната стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции в цвета, формата и размера на зъбите. В областта на естетичната стоматология, доктор Иванов предлага: избелване на зъби, поставяне на фасети, мостове и коронки. Доверявайки се на професионализма на доктор Иванов, Вие ще възвърнете самочувствието и увереността при общуване, както и свободата на се усмихвате.

Ключови думи:
Доктор Емануил Иванов, доктор Емануил Иванов Асеновград, стоматолог Асеновград, стоматологични прегледи Асеновград, лечение кариес Асеновград, естетична стоматология Асеновград, стоматологичен кабинет Асеновград, стоматологични услуги Асеновград, зъболекар Асеновград, хирургична стоматология Асеновград, обща стоматология Асеновград, стоматологичен преглед Асеновград, D-r Emanuil Ivanov
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7410 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории