ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Д-р Анета Янчовичина
Д-р Анета Янчовичина
Д-р Анета Янчовичина
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Благоевград / Ален мак
Адрес: град Банско, ул. Цар Симеон № 67
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧИ УСЛУГИ КАРТА

Д-р Анета Янчовичина - стоматолог стоматологични услуги Банско, Благоевградска област

Доктор Анета Янчовичина е специалист по дентална медицина, предлагащ стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина в град Банско.

Доктор Анета Янчовичина е лекар, специалист по дентална медицина. Стоматологът предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Доктор Анета Янчовичина ще намерите в град Банско.

Стоматологични прегледи от Доктор Анета Янчовичина, Банско

Доктор Анета Янчовичина извършва стоматологични прегледи, като изследва здравето на Вашите зъби, венците и устната кухина. Стоматологичният преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Редовните прегледи са от много важно значение, за поддържането на отлично дентално и орално здраве при всеки. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.

Лечение на кариес от Доктор Анета Янчовичина, Банско

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъбите в устната кухина. В начален стадий, симптомите на кариес са най-често визуални, а в по-късен етап се появява болка и дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба от съвременните материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват цветът и формата на естествените зъби. В кабинета на Доктор Анета Янчовичина ще получите лечение на кариес без кървене и без болка.

Естетична дентална медицина от Доктор Анета Янчовичина

Доктор Анета Янчовичина извършва естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Доктор Анета Янчовичина се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване на зъби и отстраняване на зъбен камък. Доктор Анета Янчовичина ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърне свободата да се усмихвате.

Избелване на зъби от Доктор Анета Янчовичина, Банско

Доктор Анета Янчовичина предлага избелване на зъби. Това е безболезнена, неинвазивна процедура с отличен естетичен ефект. Избелването на зъбите води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. За по-голям ефект от процедурата, се извършва предварителна подготовка - отстраняване на плака, зъбен камък и се гарантира безопасност за венците по време на избелването.

Избелването на зъбите се извършва, чрез няколко процедури до достигане на желания ефект. За целта се използва избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.

Стоматологичен кабинет Доктор Анета Янчовичина, Банско

Доктор Анета Янчовичина разполага със стоматологичен кабинет разположен на територията на град Банско, който е оборудван с модерна дентална апаратура и техника, позволяваща прилагането на съвременни методи в лечението на стоматологични заболявания. В своята практика, Доктор Анета Янчовичина използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

Ключови думи:
д-р Анета Янчовичина , стоматолог Банско, стоматологични услуги Банско, зъболечение, поставяне на пломби, фотополимери, естетична стоматология, металокерамика Банско, избелване на зъби Банско, отстраняване на зъбен камък с ултразвук Банско
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5959 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории