ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ЧЦДГ Слънчогледи
ЧЦДГ Слънчогледи
ЧЦДГ Слънчогледи
ДЕЙНОСТИ
Обучение
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: град София / Панчарево
Адрес: м. Ширините 1А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРИЕМ КАРТА

ЧЦДГ Слънчогледи - Частна целодневна детска градина в София, кв Панчарево

Частна целодневна детска градина Слънчогледи-гр. София разполага със специално проектирана база, отговаряща на нуждите на децата в ранна възраст. Децата се обучават по програма с ранна чуждоезикова подготовка по английски език.

Частна целодневна детска градина Слънчогледи е разположена на територията на град София в полите на Витоша. Учебното заведение е създадено през 2008 година и е част от жилищен комплекс. Сградата е проектирана специално за извършваната дейност и е съвсем нова.

Детската градина разполага със светли и просторни зали за обучение и игра, физкултурен салон, уютна детска спалня, оборудвана детска площадка, озеленен двор и собствена кухня. При необходимост организираме транспорт до дома на детето и гледане на деца извън работно време по предварителна заявка.

Детската градина работи от 1 септември до 31 юли и приема деца от 8:30 до 18:30 часа. Ние работим по одобрена програма за възпитание и обучение. Предлагаме чуждоезикова подготовка за деца по английски език. Включени са още излети, море, ски училище и екскурзии. Ежеседмично организираме тренировки по езда, тенис и плуване.

Дневният режим за всяка група включва пет хранения, сън, занимания с изкуства, игри на открито, обучение по английски език и образователни занимания. Менюто е изготвено по детски рецептурник с висококачествени продукти и отговаря на изискванията за здравословно хранене. Всеки ден се консумират мляко, салати, плодове, изворна вода и натурални сокове.

Част от екипът на частната детска градина е и медицински персонал, които се грижи целодневно за децата и следи за контрола на ястията и хранителните продукти, изготвя менюто, следи медицински документи на всяко дете и за хигиената в градината.

В край на седмица, семейството на всяко от децата ни получава електронна поща с информация за предстоящи събития и живота в градината, снимки, меню, отчет на учебната работа.

Ключови думи:
детска градина Панчарево София, частна детска градина Панчарево София, слънчогледи Панчарево, изучаване английски език деца София, детска градина английски език София Панчарево
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16097 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории