ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Консултантска дейност Бюро за икономия на енергия в строителст
Бюро за икономия на енергия в строителството
Бюро за икономия на енергия в строителството
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Проектиране и контрол / Консултантска дейност
населено място: град София / Младост 1
Адрес: бул. Климент Охридски 16, Ет. 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СЕРТИФИКАТИ КАРТА

Бюро за икономия на енергия в строителството - Икономия на енергия в строителството в град София

Бюро за икономия на енергия в строителството в София извършва обследване, сертифициране на сгради за енергийна ефективност и издаване на сертификат за енергийните характеристики.

Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД в София, Младост 1

Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД в град София, Младост 1 се занимава с обследване, сертифициране на сгради за енергийна ефективност и издаване на сертификат за енергийните характеристики.

Обследване енергиина ефектовност на сгради в град София, Младост 1

Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД извършва обследване  за енергиина ефективност на нови и вече съществуващи сгради. Обследването за енергиина ефективност е част от общото обследване на строежите и се извършва при условията и по реда на Закона за устройство на територията. Обследването е първият етап от цялостния процес по енергоефективно саниране на сгради. То е необходимо, за да може да се направи оценка за това какви са загубите на топлина и какви мерки трябва да се предприемат за намаляването им. Без него не може да се постигне оптимален ефект от приложените впоследствие мерки за да се подобри енергийната ефективност на сгради.

Обследването за енергиина ефективност има за цел да определи възможностите за намаляване на енергийната консумация. Това обследване установява:

  • консумацията на енергия
  • икономията на топлинна енергия и топлосъхранение на обекта
  • съответствието със стандартите за ЕЕ и изискванията

Обследването за енергийна ефективност от Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД е част от общото обследване на строежите и се извършва от юридически лица, които са акредитирани и вписани в публичния регистър на Агенцията по енергийна ефективност.

Издаване на сертификат за енергийните характеристики в град София, Младост 1

Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД предлага издаване на сертификат за енергийните характеристики. Този паспорт се съставя с цел оценяване и установяване на съответствието на енергийните характеристики на сградите с нормативните изисквания за енергийна ефективност. Съставя се също и за актуалното състояние на енергопотреблението на сградите по време на техния икономически обоснован експлоатационен срок. Съгласно наредбата за техническите паспорти на строежите, след завършване на нов строеж, както и след реконструкция, основен ремонт, основно обновяване или преустройство на съществуващ строеж, се съставя Технически паспорт на сградата. На базата на този паспорт се издава разрешение за ползване на обекта.

Сертифициране на сгради в град София, Младост 1

Бюро за икономия на енергия в строителството ЕООД извършва сертифициране на сгради. Дружеството издава сертификати категория А и Б. Сертификат категория А се издава за сгради със стойност на интегрираната енергийна характеристика, съответстваща на изискванията на съответните нормативни актове по проектиране, изпълнение и приемане. Сертификат категория Б се издава за сгради със стойност на интегрираните енергийни характеристики, съответстваща на изискванията на съответните нормативни актове по проектиране, изпълнение и приемане, действащи към годината на въвеждане на сградите в експлоатация.

Ключови думи:
обследване сгради София, обследване енергийната ефективност София, издаване сертификат за енергийните характеристики София, паспортизиране сгради София Младост, сертифициране сгради София, експертна оценка София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12462 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории