ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дървен материал БУЛПЕЛЕТ
БУЛПЕЛЕТ
БУЛПЕЛЕТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дървен материал
населено място: град София / Младост 1
Адрес: бл.3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

БУЛПЕЛЕТ - Производство и търговия на пелети в София, ж.к. Младост 1

Фирма БУЛПЕЛЕТ ООД е развива своята дейност в областта на биогоривата. Дружеството е специализирано в производството и продажбата на дървесни пелети в страната и чужбина. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма Булпелет е с основна дейност в производство и търговия на дървесни пелети.Продукцията на дружеството предлагаме в страната и в чужбина.Дървесните пелети са удобно гориво,неутрални по отношение на въглеродният двуокис,чисти и се произвеждат главно от дървесни трици пресовани,без химикали,лепило или добавки.

Страната ни е богата на дървесина,но до момента при придобиването й,отпадъците биваха не използвани. Пелетите са екологично гориво,въздадено от преработена биомаса.При обработката на едно дърво,от него се изхвърлят около 35 %,а точно тази част е в основата на източника на енергията.Цената на калоричност на пелетите е най-ниска,ако трябва да ги сравняваме с тази на нафтата и газта.

Булпелет изгради своя собствена фабрика която включва сушилна инсталация,площадка за подготовка и складиране на суровината,палет плеси с пакетиране и охладителна група.Към момента производството на компанията ни достига около 5000 тона на година.

Успехите на компанията се дължат на високата квалификация на служителите,нови съоръжения и машини и доброто качество на продуктите.

Избирайки дървесните пелети Вие ще намалите разходите си и потреблението на изкопаеми горива.Биогоривата са чисти и отделят малко замърсители.Отоплението с пелети има перспектива за жилищни сгради, семейни къщи, промишлени гради и офиси.

Ключови думи:
Производство пелети София Младост,дърводобив София,дървообработка,дървен материал София,дървесни пелети София,производство пелети София,търговия пелети софия,пелети продажба София,производител пелети София,производство биогорива София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10170 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории