ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дървообработване БУЛЛЕС ХОЛДИНГ
БУЛЛЕС ХОЛДИНГ
БУЛЛЕС ХОЛДИНГ
ПРОДУКТИ
Градинска мебел
Дървен материал
Слепени греди
Дървени къщи
дейност: Суровини и материали / Дървообработване
населено място: град София / Хаджи Димитър
Адрес: ул. Резбарска №3А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ИМПРЕГНИРАНЕ КАРТА

БУЛЛЕС ХОЛДИНГ - Производство дървен материал в София, кв. Хаджи Димитър

Буллес Холдинг е фирма в град София, която извършва разбичване, сушене и търговия на иглолистна дървесина. Дружеството произвежда и импрегнира дървен материал за мебели, челни и кофражни дъски, строителни подпори, первази,дюшамета и други.

БУЛЛЕС ХОЛДИНГ - Производство дървен материал в София, кв. Хаджи ДимитърБуллес Холдинг е фирма в град София, която извършва разбичване, сушене и търговия на иглолистна дървесина. Дружеството произвежда дървен материал за мебели, челни и кофражни дъски, строителни подпори, первази,дюшамета и други.

Търговия с иглолистан дървесина от Буллес Холдинг, София Хаджи Димитър

Основната дейност на фирма Буллес Холдинг в град София е търговията с иглолистен материал. Дружеството предлага всичко от иглолистен материал за строителството и мебелната промишленост. Компанията предлага дървен материал за мебели,челни и кофражни дъски, строителни подпори, первази, дюшамета и други.

Разбичване и сушене на дървесина от Буллес Холдинг, София Хаджи Димитър

Основно звено в работата на Буллес Холдинг е разбичване и сушене на иглолистна дървесина (бял бор, черен бор и смърч). Дружеството извършва преработваме и предлага всичко от иглолистен материал за строителството, мебелната промишленост, за производството на дограма и врати.

Производство дървен материал в град София, Хаджи Димитър

Фирма Буллес Холдинг е оборудвана с модерни машини, допринасящи за бързата работа и получаването на качествен дървен материал. Чрез инвестиране в нови технологии, дружеството цели да увеличим нивото на обслужване, техническите възможности и качеството на изделията.

За да удължим живота на дървесината е необходимо тя да се импрегнира. За импрегниране на дървесината използваме Resistol - уникален препарат за обработка чрез потапяне, който не съдържа метали и осигурява защита на дървесината срещу поражения от насекоми,термити и гниене, предизвикано от гъбички. Resistol е подходящ за обработка на строителния дървен материал, използван както на закрито, така и за надземни конструкции.

Ключови думи:
производство дървен материал София, продажба дървен материал София, обработка иглолистна дървесина София, дървен материал мебелна промишленост София, челни дъски София, производство кофражни дъски София, производство строителни подпори София, производство дюшеме София Хаджи Димитър, импрегниране дървен материал София, Bulles Holding Sofiq
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14213 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории