ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Вентилационни и климатични инсталации БУЛКЛИМА
БУЛКЛИМА
БУЛКЛИМА
ПРОДУКТИ
Вентилационни системи
Климатични системи
дейност: Инсталации, техника / Вентилационни и климатични инсталации
населено място: град София / Лозенец
Адрес: бул. "Св.Наум" №66
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

БУЛКЛИМА - Внос и дистрибуция на климатична техника в София,Лозенец

БУЛКЛИМА e вносител на висококачествена климатична и вентилационна техника-FUJITSU GENERAL в София.

Фирма Булклима предлага търговия,монтаж,сервиз и доставка в областта на отоплението,климатизацията и вентилацията.

При нас ще намерите цялостно решения в изграждането на централна климатизация на сгради-обществени, административни, промишлени сгради,инженеринг в климатичната и отоплителната техника,решения в изграждането на вентилационни системи,климатизация в жилища,магазин,ресторанти и офиси. Предлагаме профилактика,гаранционен и извънгаранционен сервиз с оригинални качествени резервни части.

Вентилационните системи са подходящи за помещения,които нямата прозорци или те просто не се отварят.За да се постигне движение на въздуха се използват и препоръчват този вид системи.С допълнителни съоръжения като овлажнители,климатични машини,влагоизсушители и други се постигат нужните параметри на микроклимата в помещението.Вентилацията ни осигурява пресен въздух която покрива изискванията на помещението-брой обитатели,функционалност,норми и други.Инсталациите осигуряват премахването на вреден и застоял въздух за безопасността и здравето на хората.При нас ще намерите вентилационни инсталации за жилища,офиси,промишлени и бизнес сгради.

Климатичните системи се различават по мястото им за монтаж и предлаганите мощности.Ние предлагаме подов,стенен,таванен,касетъчен,колонен и канален тип системи.Климатичната техника е удобно и ефективно отопление.Климатиците които предлагаме допринасят приятна обстановка в хотела,офиса и дома.Нашите служители ще ви помогнат лесно да изберете климатизация в зависимост от вашите изисквания и бюджет.

Навременна компетентна диагностика и профилактика са препоръчвани с цел да се избегнат проблеми с експлоатацията на климатика.Редовното почистване на филтрите на климатика са от важно значение за въздухообмена.

Булклима ЕООД разполага с представители в цялата страна.Системите доставяме със собствен транспорт до мястото на клиента.Монтажът се извършва с необходимите уреди и инструменти.

Ключови думи:
продажба климатици София, вентилационни инсталации София, климатични системи София, вентилационни системи София, климатични инсталации, климатична техника София, инверторни климатици София, внос климатични системи FUJITSU GENERAL София, продажна вентилационни инсталации София, проектиране климатични инсталации София, изграждане климатични системи сгради София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9801 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории