ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медии и реклама Печатна реклама БУЛГЕД
БУЛГЕД
БУЛГЕД
УСЛУГИ
Експонация на филм
Дигитален печат
дейност: Медии и реклама / Печатна реклама
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. "Васил Друмев" №36
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

БУЛГЕД - Дигитален печат в град София, кв Оборище

Булгед ООД развива своята дейност в областта на полиграфията.Дружеството разполага с модерна техника на водещи компании като HP Indigo, Xeikon, Kodak. Базата на компанията се намира в град София.

Фирма Булгед е с основна дейност в областта на полиграфията.Производството на продуктите става  през печатане,изработване на печатна форма и довършителни процеси.Ние предлагаме CtP флексо,CtP офсет,експонация на филм ,дигитален печат,сканиране и други услуги.

CtP флексо намира приложение във флексопечата тъй като получената продукцията е с по-високо качество.Методът представлява черен слой покриващ повърхността и лазерен лъч,който генерира негативно изображение.

Използването на CtP офсет е последният процес от предпечатната подготовка,но много важна част.За да сме сигурни при използването на пластините и тяхното съдържания ние системата Synapse Insite.Чрез нея ние сме убедени,че клиента на фирма Булгед ще получи правилно изпълнена поръчката от нас.

При заявка за експонация на филм,клиентът трябва да ни уведоми за желаният от него цветност,формат,линиатура,допълнителни цветове и вида на печата.Допълнителни изисквания на клиента като надпечатване на обекти,форма на полутоновата точка,специални ъгли и линиатури също трябва да бъдат уточнени.

Дигиталния печат ни дава възможност да изработим и да ви предложим брошури,печат на визитки,менюта,картички,дипляни,оферти,календари,стикери и други продукти.Компанията ни разполага с книговезки цех,което гарантира на клиента постоянен контрол.

Ние можем да сканираме негативи,диапозитиви,печатни оригинали,снимки,скици, рисунки, картини,кутии и други материали предоставени ни от Вас.

Ключови думи:
дигитален печат София, дигитален офсетов печат София, листов печат София, ролен печат София, дигитални фотополимерни форми София, широкоформатен печат София, полиграфия София, изработка календарчета София, изработка афиши София, експонация филм София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14766 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории