ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Бомар Спед Бг
Бомар Спед Бг
Бомар Спед Бг
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Илиянци
Адрес: бул. Рожен 24 А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ МИТНИЧЕСКИ БЮРА КАРТА

Бомар Спед Бг - Спедиторска компания в град София, кв Илиянци

Бомар Спед Бг ООД е спедиторска компания в град София. Предлага международен транспорт, спедиция, логистика и митнически услуги. Представител е на BOMAR SPEDICE s.r.o. Praha.

Фирма Бомар Спед БГ ООД е спедиторска фирма, създадена през 1999 година в град София. Дружеството предлага международни транспортни услуги и превоз на пратки, в района на централна Европа. Компанията разполага с автопарк в квартал Илиянци, град София.

Фирма Бомар Спед БГ ООД е представител на BOMAR SPEDICE s.r.o. Praha. В началото на своята дейност, компанията е извършвала транспортни услуги, само за централната част на Европа. В последствие, фирмата разширява обхвата на дейността си и покрива целия континен.

От самото си създаване, Бомар Спед БГ се е утвърдила, като сигурен и надежден партньор на водещи в Европа, логистични компании.

Предлаганите от компанията транспортни услуги, се извършват с 10 лични автомобила, лицензирани за извършване на вътрешен и международен превоз.

Фирмата извършва транспортиране на групажни патки. Има партньорски отношения с множество европейски групажни линии. Компанията оптимизира цените и сроковете за изпълнение на пратките.

Фирма Бомар Спед БГ предлага на своите клиенти, спедиторски услуги, включващи организиране и превоз на различни видове товари, по заявки на клиента. Морския транспорт, предлаган от компанията, се извършва със съдействието на най-големите контейнерни агентски линии: MAERSK, MSC, ARCAS.

Транспортната фирма разполага с логистична база, която се намира до околовръстния път на град София, в квартал Илиянци. Площта на базата е около 4000 кв.м., с 15 декара прилежаща площ. Част от складовете на фирма Бомар Спед БГ са под митнически контрол и дават възможност, за складиране на акцизни пратки.

Компанията притежава хладилно помещение, за складиране на стоките, изискващи температурен режим. Складовото оборудване включва:

  • конвенционална стелажна система (високо-стелажен склад)
  • противопожарна инсталация
  • видео наблюдение и СОТ
  • спринклерна система за пожарогасене
  • 24/7 жива охрана
  • 9 автоматизирани рампи за товаро-разтоварна дейност
  • специализиран софтуер
  • пълна гама от подемна техника

Фирма Бомар Спед БГ предлага митнически услуги, които включват: извършване на процедури по освобождаване на стоки, попълване на митническа документация, деклариране по електронен път и консултантски услуги.

Ключови думи:
транспортни услуги София, транспортна фирма София, международен транспорт фирма София, спедиция София, Спедиторска компания София, логистика фирма София, митнически услуги София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 10964 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории