ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници Болница Медлайн
Болница Медлайн
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
ВИП Услуги
Свободно време за четене
Нотариус
Услуги за хора с увреден слух
Фризьорски и козметични услуги
Грижа в дома
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Пловдив / Беломорски
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Болница Медлайн

Болница Медлайн ,болници и поликлиники ,гр.Пловдив

ЗА НАС

МЕДЛАЙН КЛИНИК ООД е многопрофилна болница за активно лечение. В болницата има отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, урология, офталмология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика и клинична патология. Болницата разполага с пет модерно оборудвани операционни зали, снабдени с висококачествена съвременна апаратура.

За пациентите са осигурени модерно обзаведени стаи, осигуряващи комфортно лечение и пребиваване. Всяка стая разполага със съвременно обзавеждане и апаратура, климатик, хладилник, телевизор и луксозна баня и тоалетна. В болница „МЕДЛАЙН” работи висококвалифициран медицински екип, който се грижи за качественото и професионалното лечение на нейните пациенти, както и за полагането на денонщни грижи за пребиваващите в нея.

Болнично лечение

Болничното лечение се осъществява в отделенията по различните медицински специалности. Подробности за начина за постъпване вижте в меню "Полезна информация". 
МБАЛ „МЕДЛАЙН” има договор за лечение по над 70 клинични пътеки с НЗОК. 
Изграден е единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за  контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал. МБАЛ „МЕДЛАЙН” Е СВЪРЗАНА С DOCTORSHOSPITAL-АТИНА  В обща информационна система с възможност за взаимен обмен на информация и международни консултации в реално време.
МБАЛ „МЕДЛАЙН” е болнично заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия наш географски район. Болницата е многопрофилна. Тя разполага с 6модерни операционни зали, организация за еднодневна хирургия, пълен обем на хирургичните специалности
В болницата работят две реанимационни отделения, в които екип от опитни реаниматори и анестезиолози се грижи денонощно за пациенти в тежко състояние. 
Болните се настаняват в удобни и хигиенични стаи, като според възможностите си могат да изберат самостоятелна "ВИП" или "Лукс стая". Условия за максимална самостоятелност и комфорт има и в стаите с 4 легла.


Стаите имат отделен санитарен възел - тоалетна и баня - които са изградени по  швейцарски  стандарт.
Храненето е на съвременен принцип. Всеки болен получава прясно приготвена на място храна според заболяването си и предписанието на лекаря и диетолога. Храненето се извършва в стаите, като качеството е гарантирано чрез контролиран пренос на храната в херметически контейнери от кухнята до пациента.

Извънболнично лечение

Извънболничното лечение се осъществява в Диагностично-консултативен център „МЕДЛАЙН” „”. Той разполага с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК.

В центъра е разположена уникална за България и региона апаратура за диагностика на:
- детски болести, 
- кардиологични, съдови и кардиохирургични заболявания; 
- неврологични и неврохирургични заболявания; 
- заболявания на черния дроб, панкреаса, жлъчката,  хранопровода, стомаха и  чревния тракт; 
- болестите на  бъбреците и пикочния мехур, заболявания на мъжката полова система /нефрология и урология/; 
- гинекологични проблеми, включително злокачествени заболявания на женската полова система; HPV скрининг 
- заболявания на жлезите с вътрешна секреция; 
- костно-ставни и дегенеративни заболявания, травми; 
- очни заболявания; 
- УНГ болести; 
- кожни и венерологични заболявания; 

МЦ   „МЕДЛАЙН” разполага и с модерна лаборатория за всички видове изследвания
Достъпът до кабинетите е улеснен чрез система за предварително записване (включително и по телефона –             032/644 222      ) и за получаване на информация от служителите на отделните регистратури.

Болница "Медлайн" има сключен договор с НЗОК

ОТДЕЛЕНИЯ

> Хирургия

-Коремна хирургия

-Херния център

-Лапароскопска хирургия

-Разширени вени

> ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ

Клиника по пластична  хирургия и наднормено тегло SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) е основана от 
Д-р Ангел Енчев - Специалист по пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло. Прилагат се иновативни техники в естетичната и пластичната хирургия при работа с последно поколение силиконови импланти за уголемяване на бюст и наднормено тегло. В нея се извършват над 30 вида пластични операции, естетични интервенции нa лице и тяло. Ботокс терапия, мезотерапия, хиалуронова киселина.

> ФЛЕБОЛОГИЯ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ
По цялото си продължение вените са снабдени с клапанчета, които се отварят, за да пропуснат кръвта към сърцето, след което се затварят, за да не се връща кръвта обратно. Но когато вените се разширяват, в някои случаи „малките вратички" престават да се затварят добре. В резултат кръвта се задържа в областта на краката, оттук и усещането за тежест...
С годините проблемът се задълбочава, защото заседялата кръв разширява все повече вените.
Статистиката сочи, че всеки втори човек, страдащ от разширени вени, не отива на лекар и поне първите пет години влачи болката си стоически. А истината е, че трябва да потърсите съвет при специалист по флебити и разширени вени, който да ви прегледа и да ви предпише лекарство с цел укрепване на венозните стени, подобряване на кръвообращението. Обикновено тези препарати са на растителна основа и вие може да ги използвате продължително време.
Хубаво е също да носите ластични чорапи и колани, но трябва сериозно да помислите и за начина си на живот.

> Ортопедия и травматология

  

> Гинекология

ИЗСЛЕДВАНИЯ , МАНИПУЛАЦИИ И ОПЕРАЦИИ ИЗВЪРШВАНИ В ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ

- ЕХОГРАФСКА ДИАГНОСТИКА

АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ

- ГИНЕКОЛОГИЧНИ ОПЕРАЦИИ

> ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ

» КОНТРАСТНО УСИЛЕНА ЕХОГРАФИЯ 
» ЕНДОСКОПСКА РЕТРОГРАДНА ХОЛАНГИОПАНКРЕАТОГРАФИЯ/ERCP/

Болестите на храносмилателната система се изучават от медицинската специалност гастроентерология. В тази статия ще ви представим най-често срещаните симптоми, свързани с храносмилателния тракт, като за всеки симптом са отбелязани най-възможните заболявания.

Ако откриете някой симптом у себе си, най-добре е да се свържете с вашия личен лекар, за да ви бъде назначена консултация с гастроентеролог. Той ще ви прегледа, диагностицира и евентуално ще ви назначи лечение.

> КАРДИОЛОГИЯ

> Клинична лаборатория

МБАЛ "МЕДЛАЙН" разполага с високоспециализирана и модерна Клинична лаборатория, в която се извършва широка гама изследвания 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.
Клинична лаборатория е акредитирана с най-висока оценка от Министерството на здравеопазването на Република България.
Лабораторията работи с НЗОК, с частни здравноосигурителни фондове, корпоративни клиенти в рамките на профилактичната програма на болницата и с пациенти от платения прием.
Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за вътреболнична хигиена.  
Малки деца и бебета също могат да бъдат изследвани в "Клинична лаборатория", тъй като апаратурата в "Болница МЕДЛАЙН”има възможност за извършване на голям брой анализи от малки обеми кръв.

- Резултати от изследвания

 • Можете да получите своята парола за достъп на Локална регистратура Клинична лаборатория.
 • Важно! Парола и потребителско име не могат да бъдат предоставяни по е-mail или телефон. Те се получават лично с оглед запазване конфиденциалност на личните данни и информация от изследвания.

- Изследванията

 • пълна кръвна картина с 22 показателя;
 • специфични белтъци и маркери на възпалението;
 • електролити;
 • липиден профил, субстрати и ензими;
 • хормони, туморни маркери, метаболитни маркери и лекарства;
 • хепатитни маркери;
 • кардиологични маркери;
 • хемостазни изследвания;
 • кръвно-газов анализ;
 • вирусологични маркери;
 • уринни изследвания;
 • тест за бременност;
 • тест за окултно кървене и др.

> Анестезиология

Отделение по анестезиология, реанимация и интензивно лечение

Отделението по Анестезиология и интензивно лечение има за цел да осигури двадесет и четири часа безотказна, висококачествена, специализирана, консултативна, амбулаторна и стационарна, планова и спешна медицинска дейност, извършвана от специалисти по Анестезиология и Интензивно лечение.

Отделението по Анестезиология и интензивно лечение разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, за анестезия, аналгезия /обезболяване/, изкуствена белодробна вентилация и мониториране на пациенти в тежко състояние.

В МБАЛ "МЕДЛАЙН" се използва модерна еднодневна анестезия и аналгезия, която позволява ефективна еднодневна хирургия. Използват се съвременни и висококачествени консумативи и медикаменти.

Лекарите извършват преданестезиологични консултации, консултации във връзка с интензивно лечение и подготовка на пациентите, на които предстои операция, инвазивни и/или диагностични процедури под обща или регионална анестезия във всички болнични структури.

Лекарите в ОАИЛ провеждат интензивно лечение на пациенти в критично състояние.

> БЪРЗА ПОМОЩ

Денонощна медицинска помощ

СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ 24 ЧАСА / 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА

СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРАТ И ЛЕКУВАТ:

Спешна медицина
Д-р Росица Минчева Минчева – Нанева
Лекар
Д-р Димитър Богданов Георгиев
Спешна медицина
Д-р Борис Колев
Спешна медицина
Д-р Елена Язова


Ключови думи:
Медлайн
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 21456 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории