ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителна техника БЛЕК ПЪРЛ
БЛЕК ПЪРЛ
БЛЕК ПЪРЛ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Строителни скелета
Алуминиевите кули
Електрически платформи
дейност: Строителство и ремонти / Строителна техника
населено място: град София / Хиподрума
Адрес: ул. "Ами Буе" №80А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

БЛЕК ПЪРЛ - Продажба и отдаване под наем на строителни съоръжения в София

Фирма Блек Пърл развива своята дейност в областта на строителството.Дружеството отдава под наем и продава строителни скелета,алуминиеви кули,електрически платформи и товаро-пътнически подемници.

Основната дейност на фирма Блек Пърл е продажба,монтаж и демонтаж и отдаване под наем на строителни скелета.Предлагаме подвижни алуминиеви кули,товарни и товаропътнически подемници и електрически платформи.

Предимствата на строителните скелета пред традиционните е че самият монтаж е по-бърз,опростена система и не изисква специални умения,разполага с двойно защитни прегради и изграждане на безопасни скелета до 80м.Богатият асортимент скелета дава шанс да се намери икономически оптимално решение за потребностите на клиента.Използват се при сгради със сложни конфигурации,изграждане на мостове и плочи с нестандартна височина помежду им.

Алуминиевите кули са подходящи за извършване на ремонтни дейности-вътрешни и външни.Кулите осигуряват стабилни платформи за работа на различни височини.Те позволяват да се работи на височина до 14 м. без изолиращо укрепване.

Електрическата платворма се използва за фасади,нови обекти,възстановяване стари конструкции и други дейности и може да достигне от 100 метра височина.Работната платформа позволява работата да се извършва на фасади,както за нови обекти,така и за възстановяване на по-стари конструкции.Предимството на използването им е не само височината до която достигат,а и лесното сгловяване.

При необходимост от електрически платформи,алуминиеви кули или строителни скелета фирма Блек Пърл ще ви предложи над 20 машини от различен тип,който може да ползвате временно или да закупите.Също така за клинетите ние монтираме и демонтираме предлаганите от нас съоръжения.

Ключови думи:
отдаване под наем строителни скелета София, продажба електрически платформи София, продажба товарни пътнически подемници София,продажба подвижни алуминиеви кули София, продажба скелета София, алуминиеви кули София, монтаж-демонтаж скелета София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12052 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории