ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Магазини и складове Магазини - бижута Бижутерия ОННИ
Бижутерия ОННИ
Бижутерия ОННИ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Магазини и складове / Магазини - бижута
населено място: град Шумен / Гривица
Адрес: бул. Славянски 46
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС МАГАЗИН КАРТА

Бижутерия ОННИ - Изработка на Бижута от благороден метал и скъпоценни камъни

Бижутерия ОННИ предлагат разнообразие от висококачествени бижута, изработени от злато, сребро, скъпоценни или полускъпоценни камъни в град Шумен.

Бижутерия ОННИ задоволява всички изисквания и творчески виждания на своите клиенти от цялата страна. Бижутата с марка ОННИ се характеризират с умела обработка на скъпоценни, полускъпоценни и синтетични камъни. Творческия екип  изработва модели и проекти на наши клиенти с изключително внимание. В нашите магазини ще откриете бижута изработени от злато, сребро и платина.

Бижутерия ОННИ е създадена през 1992 година от братята Онник и Хайк Солакян, като задоволява всички изисквания и творчески виждания на своите клиенти от цялата страна.

Изработка златни бижута от Бижутерия ОННИ

Бижутерия ОННИ в град Шумен, предлага богато разнообразие на златни бижута, изработени с изключително високо качество. Златото символизира разкош и лукс. Носенето на златни бижута и украшения показват класа и стил. Златото е мек и еластичен метал, което го прави приложим в бижутерийната промишленост. Предлагаме продуктите на водещи производители на бижутерия. При нас ще намерите разнообразие от класически и авангарден стил ежедневни и официални модели на бижута. По-важното е, че в Бижутерия ОННИ ще ви  предложим най-доброто в България съотношение между цена и качество.

Изработка на бижута със скъпоценни камъни от Бижутерия ОННИ Шумен

В Бижутерия ОННИ се извършва изработка на бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Скъпоценните камъни се оценяват по цвят, прозрачност, големина, твърдост, красота, вид и прецизност на обработка. Най-известните скъпоценни камъни за бижута са: диамант, рубин, аквамарин, смарагд, топаз, сапфир и перла. Колкото по-рядък е един минерал, толкова по-скъп е той.

За вас в Бижутерия ОННИ ще направим още: Ръчно изработване и моделиране на бижута от злато, сребро и платина по Ваш модел, Компютърно моделиране – изработка на значки, лога и други, Възстановяване на части от бижута, Ръчно надписване и изковаване, Поправка на бижута от благороден метал, Сертифициране и оценка на скъпоценни камъни, Изработка на бижута на едро, Изработка на изделия от месинг и бронз.

Изработка сребърни бижута от Бижутерия ОННИ Шумен

В Бижутерия ОННИ Шумен ще откриете богато разнообразие на сребърни бижута. Среброто е красив и здрав благороден метал, предпочитан повече от жените. При нас ще откриете широка гама сребърни бижута с и без комбинация със скъпоценни камъни. Бижутата изработени от сребро са по-евтини от златните и платинените но изглеждат също толкова стилни и изящни.

В ателието на Бижутерия ОННИ в град Шумен, може да поръчате изработка на бижу по ваш дизайн. То може да бъде изработено от злато или сребро, с или без скъпоценни камъни. Ако търсите идеалния пръстен за Вашата любима или размерът му е специфичен, майсторите работещи в Бижутерия ОННИ ще изработят бижуто, от което имате нужда.

Ключови думи:
изработка златни бижута Шумен, изработка сребърни бижута Шумен, изработка бижута скъпоценни камъни Шумен, изработка бижута уникални, ОННИ бижитерия Шумен, бижутериен магазин Шумен, мъжки пръстени Шумен, златни бижута Шумен, изработка бижута Шумен, злато Шумен, скъпоценни камъни Шумен, венчални халки Шумен, ремонт бижута Шумен, годежни пръстени Шумен, дамски пръстени Шумен, изработка гривни Шумен, изработка златни обеци Шумен, златни комплекти Шумен, стилни бижута Шумен, изработка медальони Шумен, бижута по поръчка Шумен, онлайн магазин бижута
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 13735 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории