ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Консултантски услуги Биоинформ консулт
Биоинформ консулт
Биоинформ консулт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Консултантски услуги
населено място: град Бургас / Център
Адрес: ул. Успенска 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЕКОЛОГИЧНИ ДЕЙНОСТИ КАРТА

Биоинформ консулт - Екология и опазване на олколната среда в Бургас

Фирма Биоинформ консулт се занимава с изготвяне на екологична оценка, мониторинг и анализ на околната среда в град Бургас. Фирмата предлага консултации по опазване на природата и екология.

Екология и опазване на олколната среда в Бургас

Биоинформ консулт - Екология и опазване на олколната среда в БургасФирма Биоинформ консулт е специализирана в областта на екологията и опазване на олколната среда в град Бургас. Дружеството изготвя оценки, анализи и консултации относно пречистването на водите, пречиствателни станции за отпадни води, прилагане на методи за пречистване.

Фирма Биоинформ консулт ООД участва в програми за управление на отпадъците, рециклиране, лабораторен анализ, химичен, физичен, биологичен и микробиологичен анализ на компонентите в околната среда.

Изготвяне екологична оценка и мониторинг на околната среда в Бургас

Фирма Биоинформ консулт се занимава с изготвяне на екологична оценка, мониторинг и анализ на околната среда в град Бургас. Фирмата е специализирана в екологична насоченост на обществени паркове, вилни сгради и обекти.

Биоинформ консулт изготвя екологични оценки за въздействие върху околната среда в областите - селско и горско стопанство, рибарство, транспорт, енергетика, електронни съобщения и туризъм.

Консултация екология и опазване околната среда в Бургас

Фирма Биоинформ консулт извършва консултации по опазване на природата и екология, изготвяне на екологични анализи и експертизи, мониторинг на природата, пречисване на нефтови смеси, програми за състоянието и качеството на атмосферния въздух.

Биоинформ консулт извършва промяна статуса на земи и гори. Дава възможност на собственици на земи в различни райони да преобразуват земите си в парцели за строителство на жилища, офиси и промишлени имоти.

Фирма Биоинформ консулт извършва лабораторни анализи на околната среда - почви, вода и въздух. Занимава се с рециклиране на отпадъци, изготвя планове за управление на защитени територии. Фирмата изготвя здравни оценки и здравен риск.

Ключови думи:
екология Бургас, изготвяне екологична оценка Бургас, мониторинг околна среда Бургас, екологичен анализ Бургас, консултация опазване околната среда Бургас, консултация опазване природата Бургас, консултация екология Бургас, Bioinform konsult
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11066 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории