ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети БЕНИДЕНТ доктор АЛБЕНА НЕШОВА
БЕНИДЕНТ доктор АЛБЕНА НЕШОВА
БЕНИДЕНТ доктор АЛБЕНА НЕШОВА
ДЕЙНОСТИ
Ценоразпис
Избелване на зъби
Лечение на кариес
Гангрената и периодонтитът
Почистване на зъбен камък
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Красно Село
Адрес: бул. "Христо Ботев" №31А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОМОЦИИ КАРТА

БЕНИДЕНТ доктор АЛБЕНА НЕШОВА - Стоматологичен кабинет в София, кв Красно Село

Доктор АЛБЕНА НЕШОВА практикува в стоматологичен кабинет БЕНИДЕНТ в град София.Предлага лечение на кариеси,пулпити,периодонтити,гангрена,протезиране,избелване,почистване на зъбен камък и други.

Доктор Албена Нешова е специалист по поливалента стоматология и практикува своята професия в кабинет Бенидент в град София.Тя извършва протезиране,избелване,лечение на кариеси,гангрена и периодонстити,почистване зъбен камък и други услуги.

Протезите се използват за възстановяване на липсващи зъби,като се задържат в устата от меки тъкани ако липсват зъби или към останали зъби.Зъбното протезиране обхваща зъбни мостове,коронки,цели и частични протези.Към тях се отнасят зъбните шини и естетични зъбни фасети.

Избелването на зъби е процедура,с която се цели  постигане на привлекателна и по-бяла усмивка.Причините за промяна в цвета на зъбите са възраст,цигари,умъртвяване на зъб,генетично оцветяване и други.

Лечението на кариес е задължително при най-ранният му стадий,тъй като в по-късен етап може да се превърне в Пулпит.Той представлява нарушение на емайловия слой,които лесно се лекува,а симптомите му са болки в зъба при сладко или студено.С цел да избегнем кариеси трябва редовна стоматологична профилактика и почистване на зъбите.

Гангрената и периодонтитът са характерни при умъртвени зъби.Симптомите са нетърпима и силна болка,пулсираща от натиск,от топло или от възпалени околни тъкани.Лечението представлява отваряне на зъба,почистване и поставяне на лекарство.Ако проблемът не се реши,тогава следва отстраняване на зъба.

Зъбният камък представлява плака,която се състои от хранителни остатъци,бактерии и клетки на организма.Симптомите са зачервяване и подуване,кървене на венците,лош дъх и други.Почистването става чрез ултразвуков скалер,вода,струен апарат със сода и въздух под налягане.След това се полират зъбите и не задържат плака.

Всеки от пациенти на Доктор Албена Нешова може да разчита на висококачествени услуги и индивидуален подход на достъпна цена.

Ключови думи:
стоматологичен кабинет БЕНИДЕНТ София,дентална медицина София,стоматологични кабинети Красно село София,стоматологични услуги Красно село София,избелване зъби Красно село София,почистване зъбен камък Красно село,лечение кариес Красно село,лечение гангрена Красно село,изработване металокерамични корони Красно село София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11564 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории