ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини и оборудване Бенеко ВБ
Бенеко ВБ
Бенеко ВБ
ПРОДУКТИ
Линии за дървесни пелети
Парни и водогрейни котли
Флуидизационни сушилни
дейност: Машини и Машиностроене / Машини и оборудване
населено място: град София / Гара Искър
Адрес: бул. Искърско шосе 11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИЕНТИ КАРТА

Бенеко ВБ - Проектиране и изработване на промишлено оборудване в София

Фирма Бенеко ВБ град София изработва и монтира сушилни, горивни и котелни инсталации, линии за брикети и дървесни пелети.

Бенеко ВБ е с основна дейност проектиране, изработка и монтиране на промишлено оборудване за сушене на изделия, материали и продукти. Ние произвеждаме: сушилни, горивни и котелни инсталации, линии за брикети и дървесни пелети, пасивни и активни слънчеви системи.

За голяма част от производствата, сушенето е важна и основна технологична операция. Чрез сушене, продуктът запазва своите характеристики и се оформя. Сушилните инсталации са необходими при производството на тестени изделия, фаянсови и порцеланови изделия, при получаването на естествени и изкуствени влакна, фармацевтични продукти.

Изработка на сушилни инсталации от Бенеко ВБ

Сушилните инсталации предлагани от нас са за: дървесина и дървен материал, билки,гъби, зеленчуци и плодове, сушилни за насипни материали и пясък, за фуражи, зърно и зърнени храни, текстилни, тютюн и пластмаса и много други, запазващи качествата на продукта.

Производство и монтаж на слънчеви инсталации от Бенеко ВБ

Впродуктовата гама на Бенеко ВБ ще намерите сушилни и слънчеви инсталации за отопление на помещения и топла вода. Ние предлагаме избор възли, елементи, система за управление и оптимална схема. Бенеко ВБ ще се погрижи за доставката на желаната от Вас слънчева система, монтажа и пускането и в експлоатация.

Сушилни инсталации за дървен материал и дървесина от Бенеко ВБ

Бенеко ВБ предлага сушилни инсталации за сушене на дървесина в дурвопреработвателните  и дърводобивните предприятия. Инсталациите могат да бъдат ползвани и за други материали, тъй като те са универсални. Сушилните  включват са съставени от: транспортни платформи и релси, пулт за управление, котелна инсталация с тръбна мрежа, камера, електрическа мрежа с ел. табло и вентилационно-нагревателна секция.

Производство на парни и водогрейни котли от Бенеко ВБ

Бенеко ВБ произвежда водогрейни и парни котли в град София. Те са подходящи за отпадъчна биомаса ( отпадъци от дървопреработването и дърводобива ). Могат да работят с газообразно,течно  и твърдогориво, а също да бъдат и комбинирани. Парните и водогрейните котли, произвеждани и предлагани от нас се изпитват и изработват съгласно правилата и изискванията на действащите норми и стандарти.

Произвежданите нас съоръжения са необходими в областите на горското  и земеделското стопанство, промишлеността и много други отрасли. Към момента предлагаме: камерни и стелажни сушилни, тръбни и флуидизационни, ротационни, барабанни  и конвейерни сушилни, парни и водегрейни котли, влагомери за насипни и твърди материали, контролери за управление на сушилните процеси, горивни системи за смляна или отпадъчна биомаса, слънчеви инсталации, линии за брикети и пелети.

Ключови думи:
изработка сушилни инсталации София, сушилни инсталации дървен материал София, сушилни инсталации билки София, сушилни инсталации плодове зеленчуци София, сушилни инсталации строителни материали София, производство парни котели София, производство водогрейни котели София, производство горивни инсталации биомаса София, линии дървесни пелети брикети София, проектиране енергоспестяващи съоръжения София, изграждане енергоспестяващи съоръжения София, производство пещи София, търговия пещи София, икономични пещи София, слънчеви системи София, производство слънчеви системи София, доставка слънчеви системи София, монтаж слънчеви системи София, микропроцесорни системи София, микропроцесорни колектори София, преносими влагомери София,комбинирани датчици София, флуидизационни сушилни София, сушилна инсталация София, изработка сушилна инсталация София, монтиране сушилна инсталация София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14023 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории