ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Хартиени изделия БЕЛЛАХАРТ
БЕЛЛАХАРТ
БЕЛЛАХАРТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лека промишленост / Хартиени изделия
населено място: София - област / Община Самоков
Адрес: гр.Самоков
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЕДНОКРАТНИ ПОКРИВКИ КАРТА

БЕЛЛАХАРТ - Производство на салфетки,тоалетна и кухненска хартия в Самоков

БЕЛЛАХАРТ ООД произвежда и търгува с консумативи предназначени не само за домакинства,а и за професионална употреба в Самоков.Произвежда тоалетна хартия,салфетки,кухненски ролки,кърпи за ръце и др.

Фирма БЕЛЛАХАРТ ООД се занимава с производството на консумативи, които са предназначени не само за домакинствата, а и за професионална употреба. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база с площ от 5000 кв.м.

Ние произвеждаме -  тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, кърпи за ръце. Вече 15 години поддържаме единствената по рода си иновационна политика, придружена с качество и добра цена. На пазара продуктите с марката на „ Беллахарт ” са добре познати.

Беллахарт  ООД е една от най-проспериращите компании за производство на санитарни материали на Балканският полуостров.Основана е 1997г. и е с най-съвременните технологии в тази област, разполага с база , която позволява не само да изработим, а и да съхраним произведената продукция

Беллахарт е компания, чиято дейност е съсредоточена върху производство на различни продукти: индустриална хартия,  тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, амбалажна хартия- каширана, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.

Ние сме лидер в производството на професионални консумативи и тоалетна хартия на българския пазар, и заемаме основен дял от него.

Нашите продукти бихте могли да откриете в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния, Германия, Сърбия и други.

Технологично сме от най- добрите в България и именно това определя високото качество на нашите продукти, а също и подобренията в неговия състав, така че клиентите ни да остават наистина доволни.

Маркетинговата стратегия се обосновава на: запазване на досегашните позиции на съществуващи пазари, внедряване на нови стоки и услиги и навлизане на нови пазари. Всичко това е с цел, удовлетворение на сегашни и потенциални клиентите.

Разположени в град Самоков, България, произвеждаме продукти от най-висококачествена целулоза. Заемаме територия от около 5 000 м² като тук се включват, производствени помещения, помещения с готова продукция, складове за суровини и офиси.

Всяка година разширяваме капацитета на производствените си мощности и асортимент. Вървейки по стъпките на успеха и стремейки се да задоволим нуждите на потребителите , нашите планове включват закупуването на нови производствени съоръжения. Този процес окончателно ще затвърди прогреса от последните няколко години и ще утвърди позицията ни като местен лидер в хартиената индустрия.

Тъй като една от целите ни е подпомагане на  икономика, ние се стремим да закупуваме суровини до колкото е възможно от Български производители.

Ключови думи:
производство домакински консумативи Самоков,продажба домакински консумативи Самоков,търговия консумативи професионална употреба Самоков,производство тоалетна хартия Самоков,производство салфетки Самоков,производство кухненски ролки София,производство кърпи ръце Самоков
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10459 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории