ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Трудова медицина БЕЛЕР МЕДИКЪЛ
БЕЛЕР МЕДИКЪЛ
БЕЛЕР МЕДИКЪЛ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Трудова медицина
населено място: град София / Слатина
Адрес: ул."Марагидик" №10А /партер/
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ КЛИЕНТИ КАРТА

БЕЛЕР МЕДИКЪЛ - служба трудова медицина София, служба по трудова медицина Бургас, оценка безопасност на труд Бургас

БЕЛЕР МЕДИКЪЛ е служба по трудова медицина, която организира профилактични медицински прегледи и изготвя анализи за здравния статус на персонала във Вашата компания. Също така провежда обучения по безопасност и здраве при работа и обучения за квалификационни групи по електробезопасност. Друго основно направление в дейността са консултации и изготвяне на документи, описващи цялата дейност, която дадено Дружество трябва да извършва във връзка с осигуряването на безопасни условия на труд. БЕЛЕР МЕДИКЪЛ ООД развива своята дейност в град София.

Оценка на риска
За изготвяне на Оценка на Риска СТМ „ Белер медикъл” има разработена собствена методика, която винаги обсъжда предварително с работодателите. Процесът по изготвянето включва следните етапи:
   • Събиране на необходимата информация за анализирането на рисковете;
   • Идентифициране на рисковете;
   • Оценяване на риска и вероятността за неговото появяване;
   • Препоръки за намаляване и контрол на рисковете;
   • Документиране на риска – изготвяне на карти за оценка на риска.
    Основният нормативен документ, на който се базира оценката на риска е Наредба № 5 от 11 май 1999 год. за реда, начина и периодичността на извършване на оценка на риска.

heart

Службата по трудова медицина е пререгистирана през 2008 год. на основание Удостоверение № 018-1 от 23.04.2008, издадено от Министерство на здравеопазването, фирмата развива своята дейност като Служба по Трудова Медицина в целия обхват, регламентиран от Наредба № 3 от 25.01.2008 год. за службите по трудова медицина, издадена от министъра на здравеопазването. СТМ организира профилактични медицински прегледи и изготвя анализи за здравния статус на персонала. Изготвя оценка на риска, провежда обучения по безопасност и здраве при работа и обучения за квалификационни групи по електробезопасност. Друго направление в дейността са консултации и изготвяне на базов модел документи, описващи цялата дейност, която дадено Дружество трябва да извършва във връзка с осигуряването на безопасни условия на труд, превенция на риска и здравето на работещите, режим на труд и почивка и изготвянето на трудово – правно регламентирани документи.

Служба по трудова медицина в гр.Бургас

Белер Медикъл Бургас се занимава с оценка условия на труд в гр.Бургас, оценка безопасност на труд в гр.Бурас, превенция риск за здравето в гр.Бургас, профилактични прегледи в гр.Бургас, анализ здравен статус в гр.Бургас, обучеения електробезопастност в гр.Бургас.

Ключови думи:
БЕЛЕР МЕДИКЪЛ СОФИЯ, служба трудова медицина София, служба трудова медицина Бургас, BELER MEDIKAL SOFIA, служба трудова медицина слатина, оценка условия на труд софия, оценка безопасност на труд софия, превенция риск за здравето софия, профилактични прегледи софия, анализ здравен статус софия, обучения електробезопастност софия,обучеения електробезопастност Бургас,анализ здравен статус Бургас,профилактични прегледи Бургас,оценка безопасност на труд Бургас, служба трудова медицина Бургас,профилактични медицински прегледи София,профилактични медицински прегледи Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12214 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории