ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - ремонти,преустройства Барзи БГ
Барзи БГ
Барзи БГ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - ремонти,преустройства
населено място: град София / Младост 1
Адрес: бл. 37, офис 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СТРОИТЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ КАРТА

Барзи БГ - Проектиране на сгради и съоръжения в град София

Фирма Барзи БГ град София предлага на своите клиенти проектиране на сгради и съоръжения, реконструкции и укрепване на стари сгради и консултантски услуги.

Фирма Барзи БГ ЕООД предлага консултантски услуги в областта на строителството и извършва проектиране, реконструкции и укрепване на сгради и съоръжения. Компанията се намира в град София, квартал Младост.

Проектиране на сгради и съоръжения от Барзи БГ

БАРЗИ БГ - ПРОЕКТИРАНЕ СОФИЯФирма Барзи БГ предлага проектиране на сгради и съоръжения. Ние предлагаме нестандартни и конвенционални решения за малки и големи обществени и търговски сгради, сервизни и логистични центрове, индустриални паркове, складови бази и производствени халета. Проектите на Барзи БГ се отличават с експлоатационна функционалности и сигурност, ефективно използване на материалите, целесъобразна конструктивна схема, както и точност, високо качество, отлична проследимост и разчетливост.

Реконструкции и укрепване на сгради от Барзи БГ

Екипът на фирма Барзи БГ е съставен от майстори, скулптури и архитекти, за които реконструирането и укрепването на сгради е възможност и предизвикателство да покажат своя талант. Част от дейностите, извършвани при реставрацията на сгради са: извършване на пълно скулптурно и архитектурно създаване и заснемане на съответна екипировка и документация; монтаж и изработка на всички архитектурни детайли и орнаменти; консервация на сградите, което удължава времето за експлоатация и други дейности.

Консултантски услуги от Барзи БГ

Барзи БГ предлага на своите клиенти консултантски услуги в областта на строителството. Ако се нуждаете от проектиране, реконструкция или укрепване на Вашата сграда, Ние от Барзи БГ ще Ви помогнем чрез консултантски услуги, действия, проекти или съвети. С цел реализиране на технологична, икономична, ефективна и оптимална конструкция, нашите инженери ще ви предложат сравнителна икономическа оценка и разнообразни конструктивни решения. Чрез комбинация от практически опит, теоретични познания и аналитични способности, Барзи БГ ще Ви предостави краен продукт, отговарящ на вашите изисквания.

Екипът на компанията работи усърдно за постигането на високи резултати в областта на предлаганите от нас услуги, работим етично и ясно, държим на приятелските и откритите отношения.

Ключови думи:
консултантски услуги строителство София, реконструкции сгради София, укрепване сгради София, проектиране сгради София, строително проектиране сгради София, проектиране съоръжения София, конструктивни жилищни проекти София, проекти промишлени сгради София, изготвяне експертизи София, реконструкции сгради София, укрепване стари сгради София, технически консултации София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6616 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории