ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Юридически услуги Барбалова консулт
Барбалова консулт
Барбалова консулт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Юридически услуги
населено място: град София / Център
Адрес: бул. Витоша 4, ет.1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Барбалова консулт - Правни и консултантски услуги в София, Център

Барбалова консулт ЕООД извършва широк спектър правни и консултантски услуги в град София. Те включват консултиране и защитаване на интересите на клиенти - физически и юридически лица, в областите на гражданското, търговското, трудовото, данъчното, семейното и наказателното право.

Барбалова консулт ЕООД извършва широк спектър правни и консултантски услуги. Те включват консултиране и защитаване на интересите на клиенти - физически и юридически лица, в областите на гражданското, търговското, трудовото, данъчното, семейното и наказателното право.

Фирмата се занимава със събиране на вземания.

Чрез абонаментно обслужване клиентите на фирмата получават качествено и своевременно съдействие в подкрепа на своята ежедневна дейност. Стандартният пакет услуги включва:

  • Изготвяне на предбрачни и брачни договори;
  • Подготовка на предварителни и окончателни договори (покупко-продажба, заеми, наеми, дарение, влог, изработка, поръчка и др.);
  • Консултации по трудово правни взаимоотношения включително договори и решаване на спорове;
  • Подготовка на нотариални сделки с вещни права;
  • Защита на вещни права (право на собственост, право на ползване, право на строеж, пристрояване и надстрояване, сервитути и др.) и на владение;
  • Регистрация на едноличен търговец и търговски дружества – в Търговския Регистър.Регистриране на промени в статута на търговските субекти;
  • Регистрация на чуждестранни юридически лица.

По стандартите на фирмата на запитванията на клиентите се отговаря веднага, като се извършва анализ на ситуацията и съвместно с клиента се определя срок за решаване на конкретната задача.

При желание на клиента „Барбалова консулт” ЕООД извършва също съдебно представителство и защита пред Районни, Окръжни (Градски) и Апелативни Съдилища, Върховен Административен Съд и Върховен Касационен Съд. Арбитражни дела.

Фирмата извършва консултантско обслужване относно дейността на Доверителя, което включва да извършва: осигуряване на юристи за правни консултации, изготвяне на договори и документи, анекси, споразумения, представителство пред общинска администрация, данъчни органи и др., с изключение на процесуално представителство, което се заплаща допълнително.

Движещият експерт във фирмата е адвокат Ваня Барбалова. С шест годишен стаж в Софийска адвокатска колегия адвокат Барбалова представлява клиенти пред всички съдебни инстанции по различни граждански-процесуални дела. Тя предоставя правно обслужване на търговки дружества с разнообразен предмет на дейност – дистрибуция на софтуер, инвестиции в недвижими имоти, търговия.

В качеството си на консултант адвокат Барбалова е извършвала правен анализ при подготовка на проекти финансирани от Световна банка, процесуално представителство на няколко общини и болници, както и анализ по проблемите на публично-частните проекти.

Фирмата има договорености с външни експерти, което позволява своевременното решаване и на най-сложните казуси.

Ключови думи:
Събирания на вземания София,Изготвяне брачни и предбрачни договори София,правни услуги София Център, консултантски услуги София Център, гражданско право София Център, търговско право София Център, трудово право София Център, данъчно право София Център, семейно право София Център, наказателно право София Център, изготвяне предбрачни договори София, изготвяне брачни договори София, Barbalova konsult
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6555 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории