ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Международен транспорт БАН ТИР ООД
БАН ТИР ООД
БАН ТИР ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Международен транспорт
населено място: град Бургас / Славейков
Адрес: бл. 85 вх. Б ет. 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ АВТОПАРК КАРТА

БАН ТИР ООД - Международен транспорт и спедиция в Бургас

Бан Тир ООД се намира в гр. Бургас и се занимава с международен транспорт и спедиция. Фирмата предлага автомобилен транспорт, групажни превози, превоз на опасни товари, дрехи.

Международен транспорт от БАН ТИР ООД в Бургас

Бан Тир ООД е създадена през 1991 година в град Бургас, с управител Денко Желев. Фирмата се занимава с международен транспорт, като основни дестинации са страните от ЕС.

Бан Тир ООД непрекъснато обновява своя автопарк и закупува нови камиони и композиции на световно известни и доказани марки в сферата на транспортните услуги.  Фирмата разполага с най-новите модели транспортни камиони на Мерцедес, чиито двигатели Euro 5 отделят възможно най-ниско количество вредни емисии. Шофьорите работещи в Бан Тир ООД са с богат опит в сферата на международния и вътрешен транспорт и спедиторство.

Бан Тир ООД извършва международни транспортни курсове на до всяка точка на Европа за възможно най-кратки срокове. За целта фирмата притежава всички възможни СЕМТ – разрешителни.  Бан Тир ООД превозва автомобили, товарни контейнери, дрехи, техника, мебели, палетни пратки и ADR товари.

Фирма Бан Тир ООД е с над 20 годишен опит в областта на транспорта и е спечелила доверието на своите клиенти с коректно отношение, бързина и сигурност при изпълнението на поръчките.

Спедиция от Бан Тир ООД в Бургас

Фирма Бан Тир ООД извършва спедиция и вътрешен транспорт до всички населени места в страната. Доставката може да бъде извършена в рамките на 24 или 48 часа, в зависимост от вида на транспортирания товар и желанието на клиента.

Основно предимство на Бан Тир ООД е експресното извършване на доставките, предоставяне на бърза и точна информация за местоположението на транспортираните стоки и професионализма и опита на шофьорите.

Бан Тир ООД има богат опит и в извършването на директни доставки до редица супер и хипермаркети.

Ако е необходимо Вашият товар да бъде транспортиран до дадена дестинация в страната в определен ден и час Бан Тир ООД е превозвачът, който ще изпълни Вашата заявка бързо и коректно на разумна цена.

 

Ключови думи:
международен транспорт Бургас, транспортни услуги Бургас, транспорт Бургас, спедиция товари Бургас, логистика Бургас, автомобилен транспорт Бургас, превоз опасни товари Бургас, групажни превози Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10459 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории